Η «κακή μέρα» του κλέφτη (video)

Γιώργος Βαρίνος
Η «κακή μέρα» του κλέφτη (video)
Αυτή ήταν σίγουρα η τρίτη και κακή μέρα ενός κλέφτη σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που πήγε να αρπάξει ενήργησε σαν… νίντζα.

Μια σπάνια και εντυπωσιακή σκηνή εκτυλίχτηκε σε βενζινάδικο της πόλης Ντάργουιν της Αυστραλίας, όταν ο οδηγός ενός λευκού Nissan σταμάτησε για ανεφοδιασμό. Ο οδηγός απομακρύνεται από το αυτοκίνητό του προς το εσωτερικό του πρατηρίου και τότε εμφανίζεται επίδοξος κλέφτης που ως κύριος μπαίνει στο όχημα και ετοιμάζεται να φύγει. Νέος, ευέλικτος και κατά τα φαινόμενα πολύ γυμνασμένος, ο νεαρός οδηγός αντιλαμβάνεται την πρόθεση του κλέφτη και ορμάει από το παράθυρο του συνοδηγού με τα πόδια, χτυπά το ληστή και τον τρέπει σε φυγή παρότι το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει.

Η σκηνή που είναι βγαλμένη σαν από ταινία δράσης καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου και φυσικά έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του youtube. Άλλοι θα πουν ότι ο οδηγός ήταν απερίσκεπτος και άλλοι ήρωας, γεγονός είναι πάντως ότι ενήργησε με πρωτοφανή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, δίνοντας ένα καλό μάθημα στο κλέφτη που σίγουρα θα το σκεφτεί διπλά να επιχειρήσει ξανά μια τέτοια ενέργεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!