Έτοιμος να κάνει το αδύνατο δυνατό ο Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος να κάνει το αδύνατο δυνατό ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ξεγράφει τις πιθανότητες που έχει για τίτλο, παρά το γεγονός ότι είναι 42 βαθμούς πίσω, και δήλωσε έτοιμος να κάνει το αδύνατο δυνατό.

Μπορεί η Ferrari να είναι πιο ανταγωνιστική φέτος για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, όμως και πάλι δεν είναι σε θέση να πιάσει τη Mercedes, με εξαίρεση μερικές περιπτώσεις, όπως στη Μαλαισία και στην Ουγγαρία.

Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ξεγράφει τις πιθανότητες που έχει για κατάκτηση του τίτλου όντας 42 βαθμούς μακριά από την κορυφή (202 ο Χάμιλτον, 160 ο Γερμανός, που είναι τρίτος πίσω από τον Ρόσμπεργκ, που έχει 181) και με δεδομένο ότι η Mercedes παραμένει καλύτερη και θα επιχειρήσει να επανέλθει στο Γκραν Πρι του Βελγίου και να κερδίσει τόσο στο Σπα όσο και στους επόμενους αγώνες.

Παρά ταύτα, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε έτοιμος να κάνει το αδύνατο δυνατό. «Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε για να φτάσουμε στην κορυφή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι σίγουρος ότι θα δοκιμάσουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό.

Μετά θα δούμε που θα μας πάει το ταξίδι», ήταν τα λόγια του στο BBC. Πάντως, ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους. «Φυσικά η Mercedes είναι δυνατή παντού. Όπως είπα και πριν από δύο αγώνες, περιμένουμε να έχουμε καλούς και κακούς αγώνες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν», αρκέστηκε να δηλώσει ο Ιταλός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!