Mercedes-Maybach: Η απόλυτη χλιδή σε τροχούς

Mercedes-Maybach: Η απόλυτη χλιδή σε τροχούς
Η μήκους 6,5 μέτρων λιμουζίνα έκανε την πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Αν μια S-Class δεν είναι αρκετή για κάποιους η Mercedes-Maybach ετοίμασε ένα αυτοκίνητο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης για την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει. Πρόκειται για την Mercedes-Maybach S600 Pullman, ένα αυτοκίνητο με μήκος 6,5 μέτρα και μεταξόνιο 4,42 μ.

Προσφέρει απίστευτους χώρος και πρώτης κατηγορίας πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα, μαζί με τη μοναδικότητα που έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό η διαρρύθμιση των καθισμάτων είναι 4θέσια με τους επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Το διαμέρισμα των επιβατών διαχωρίζεται από αυτό του οδηγού με ένα κρύσταλλο. Το ακριβό δέρμα κυριαρχεί στις επενδύσεις, με την πολυτέλεια να παραπέμπει σε σπίτι περισσότερο, παρά σε αυτοκίνητο. Κρυστάλλινα ποτήρια, θήκες για τη σαμπάνια, τηλεοράσεις, σύστημα πολυμέσων με τρισδιάστατο ήχο surround και πολλά άλλα θα έχουν στη διάθεσή τους οι βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Maybach Pullman θα εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα twin-turbo 6,0 λίτρων με 530 ίππους και 830 Nm ροπής. Η τιμή της υπολογίζεται ότι θα ξεκινάει από τις 500.000 ευρώ με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν οριστεί για τις αρχές του 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!