Νέο Hyundai i30 με εμφάνιση και δύναμη

Νέο Hyundai i30 με εμφάνιση και δύναμη
Η Hyundai αποκάλυψε στη Γενεύη το ανανεωμένο i30 με μοντέρνα σχεδίαση και αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai αποτυπώνεται στο αμάξωμα του ανανεωμένου i30. Η οκτάγωνη μάσκα αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής, με τα ανασχεδιασμένα φώτα εμπρός και πίσω να συμπληρώνουν την εικόνα. Στα σπουδαία νέα συμπεριλαμβάνεται η είδηση της προσθήκης μιας γρήγορης έκδοσης διαθέσιμη με 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

Έτσι, το ανανεωμένο Hyundai i30 μπαίνει στην κατηγορία των γρήγορων μικρομεσαίων μοντέλων με αξιώσεις, αφού χρησιμοποιεί έναν δοκιμασμένο και ισχυρό κινητήρα. Πρόκειται για τον 1.6 T-GDI βενζίνης, αυτόν που χρησιμοποιεί και το αδελφό μοντέλου Kia cee’d GT και pro cee’d GT, αλλά με μικρότερη απόδοση που φτάνει τους 186 ίππους και τα 265 Nm ροπής.

Η μετάδοση της κίνησης περνάει στους εμπρός τροχούς αποκλειστικά μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,0 δλ. με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 219 χλμ./ώρα. Η άγρια έκδοση του i30 διακρίνεται από το αεροδυναμικό πακέτο που διαθέτει, τις δυο εξατμίσεις και τους μεγάλους τροχούς ελαφρού κράματος 18 ιντσών.

Διαθέσιμο θα είναι και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διλπού συμπλέκτη με επτά σχέσεις, αλλά μόνο με την έκδοση diesel 1.6 και τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.6 GDI. Τέλος, έμφαση έχει δοθεί και στη βελτίωση του δείκτη NVH, με το ανανεωμένο i30 να είναι τώρα πιο ήσυχο και άνετο, ενώ παρέχει και ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη επτά ιντσών που παρέχει πολλές δυνατότητες σύνδεσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!