Πρεμιέρα του Opel Karl των 9.500 ευρώ [vid]

Πρεμιέρα του Opel Karl των 9.500 ευρώ [vid]
Αυτό είναι το πιο προσιτό Opel που θα μπορείτε να αγοράσετε από το καλοκαίρι που ξεκινάει την εμπορική του πορεία.

Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με πέντε πόρτες και ισάριθμες θέσεις που θα στοιχίζει 9.500 ευρώ στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Opel. Φυσικά παραμένει ένα Opel με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ποιότητα άνεσης και φυσικά κύρους.

Παρά το γεγονός ότι είναι 20 χιλ. πιο μικρό σε μήκος από το Adam, το Karl έχει μεταξόνιο 2.385 χιλ. και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό ακόμα και πέντε άτομα. Το βάρος του έχει διατηρηθεί χαμηλά στα 939 κιλά, κάτι που βοηθάει σε επιδόσεις, κατανάλωση και οδική συμπεριφορά.

Έτσι, ακόμα και οι 75 ίπποι του ατμοσφαιρικού 3κύλινδρου 1.000άρη αλουμινένιου κινητήρα κρίνονται ικανοποιητικοί για τον χαρακτήρα του μοντέλου. Συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων, με την μέση κατανάλωση να περιορίζεται στα 4,3 λίτρα/χλμ. και την εκπομπή CO2 να μένει κάτω από το ψυχολογικό και φορολογικό όριο των 100 γρ./χλμ. κάτι που μεταφράζεται σε απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας.

Όπως κάθε Opel που σέβεται τον εαυτό του έτσι και το Karl διαθέτει μια πλούσια λίστα με έξτρα που μπορείτε να προσθέσετε, όπως πανοραμική οροφή, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, cruise control, park assist και φυσικά το νέο σύστημα πολυμέσων IntelliLink.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!