Formula 1: Ποιοι θα οδηγήσουν την τελευταία ημέρα δοκιμών

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Ποιοι θα οδηγήσουν την τελευταία ημέρα δοκιμών
Δείτε ποιοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι των δέκα μονοθεσίων την τελευταία ημέρα δοκιμών του πρώτου χειμερινού τεστ της F1.

Οι πρώτες δοκιμές της Formula 1 για το 2022, πλησιάζουν στο τέλος τους. Η δράση στην πίστα της Βαρκελώνης ξεκίνησε την Τετάρτη, με τον Λάντο Νόρις της McLaren να δίνει το ρυθμό σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο. Ωστόσο, τη δεύτερη ημέρα η Ferrari απάντησε, με τον Σαρλ Λεκλέρ να είναι στην κορυφή της κατάταξης και με την F1-75 να εντυπωσιάζει με την ταχύτητά της.

Την τελευταία ημέρα οι ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα σεζόν. Ελπίζοντας την απουσία τεχνικών προβλημάτων και διακοπών στη δράση. Πρέπει να σημειωθεί πως στις στις 16 ώρες δράσης που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, είχαμε μόνο δύο κόκκινες σημαίες - αμφότερες χθες.

F1 Testing

Επιπλέον, θα δούμε και δοκιμές με βρόχινα ελαστικά. Το απόγευμα της Παρασκευής, οι ιθύνοντες της πίστας θα ρίξουν νερό στη διαδρομή ώστε να δουν οι ομάδες από πρώτο χέρι πως συμπεριφέρονται τα μονοθέσια νέας γενιάς στις συνθήκες αυτές, με τα νέα ενδιάμεσα και βρόχινα ελαστικά 18 ιντσών.

Ποιοι οδηγοί θα οδηγήσουν και πότε την τελευταία ημέρα στην Ισπανία.

  1. Mercedes: Ράσελ (πρωί), Χάμιλτον (απόγευμα)
  2. Red Bull Racing: Φερστάπεν (πρωί), Πέρεζ (απόγευμα)
  3. Ferrari: Λεκλέρ (πρωί), Σάινθ (απόγευμα)
  4. McLaren: Νόρις (πρωί), Ρικάρντο (απόγευμα)
  5. Alpine: Αλόνσο (πρωί), Οκόν (απόγευμα)
  6. AlphaTauri: Γκασλί (πρωί), Τσουνόντα (απόγευμα)
  7. Aston Martin: Φέτελ (πρωί), Στρολ (απόγευμα)
  8. Williams: Λατίφι (πρωί), Άλμπον (απόγευμα)
  9. Alfa Romeo: Ζου (πρωί), Μπότας (απόγευμα)
  10. Haas: Μαζέπιν (πρωί), Σουμάχερ (απόγευμα)

Το Gazzetta θα καλύψει όλη τη δράση από την τελευταία ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη στο LIVE που θα ξεκινήσει στις 09:45 ώρα Ελλάδος.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com, Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!