Ford: Ετοιμοπαράδοτο τo νέο Puma ST-Line Design - Οι τιμές του στην Ελλάδα

Ford: Ετοιμοπαράδοτο τo νέο Puma ST-Line Design - Οι τιμές του στην Ελλάδα
H Ford Motor Ελλάς φέρνει τώρα στη χώρα μας τη νέα έκδοση του Puma που βασίζεται στη σειρά ST-Line, με το διάσημο Ecoboost κινητήρα 1.0 λίτρου και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το 2022 μπήκε δυναμική για τη Ford που φέρνει στη χώρα μας το νέο Puma ST-Line, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα μοντέλων της. Μάλιστα, ήδη ένας περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων Puma ST-Line είναι έτοιμος προς παράδοση και με τις δύο εκδόσεις που θα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους. Η πρώτη αφορά την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων της Ford, ενώ η δεύτερη το αυτόματο Powershift 7 σχέσεων.

Η νέα έκδοση ST-Line Design βασίζεται στη σειρά ST-Line και διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθηση και προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση ορίων ταχύτητας και προειδοποίηση κόπωσης οδηγού.

Ford Puma ST-Line

Το Megabox της Ford δεν μπορούσε να λείπει από το νέο Puma ST-Line Design. H αμερικανική φίρμα θέλει να μεγιστοποιήσει τον ελεύθερο διαθέσιμο χώρο και χάρη στο Megabox προσθέτει επιπλέον 80 λίτρα αποηκευτικού χώρου με το συνολικό αριθμό να φτάνει τα 456 λίτρα.

Σε τεχνολογικό επίπεδο, το νέο Puma ST-Line Design εξακολουθεί να φορά το υβριδικό σύστημα κίνησης EcoBoost Hybrid της Ford, που συνδυάζει τον 1.0 λίτρου βενζινοκινητήρα της εταιρείας με ένα προηγμένο και αποδοτικό ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης με γεννήτρια/μίζα. Εκτός από την καλύτερη επιτάχυνση σε σχέση με τα μη υβριδικά σύνολα, και βελτιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου έως και 10%.

Ford Puma ST-Line

Η απόκτηση και του νέου Ford Puma ST-Line Design μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance, που προβλέπουν μεταξύ άλλων ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και μηνιαίες δόσεις με περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών. Το νέο Puma ST-Line Design, όπως και κάθε μοντέλο Ford προσφέρει επίσης 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που το συνοδεύει.

Ford Puma ST-Line

Οι τιμές του Ford Puma ST-Line στην Ελλάδα

Έκδοση

Αμάξωμα

Κινητήρας

Κιβώτιο

CO2 (WLTP)

Ανώτατη Λ.Τ. με ΦΠΑ & Τέλος Ταξινόμησης

ST-Line Design

1.0L βενζίνη EcoBoost, 125PS, mHEV

6-τάχυτο μηχανικό

121

€ 23.833

ST-Line Design

1.0L βενζίνη EcoBoost, 125PS, mHEV

7-τάχυτο αυτόματο Powershift

129

€ 26.221

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!