Ο Ράνγκνικ ενδέχεται να απαγορέψει στον Ρονάλντο να οδηγεί τα supercar του

Ο Ράνγκνικ ενδέχεται να απαγορέψει στον Ρονάλντο να οδηγεί τα supercar του
Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, είναι πολύ πιθανό να στερήσει ένα αγαπημένο χόμπι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από την αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο και τις ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο λατρεύει να οδηγεί πολυτελή αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Άλλωστε έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τον Πορτογάλο σουπερστάρ να ποζάρει δίπλα σε νέα αυτοκίνητα που αγοράζει. Όμως τα πράγματα ίσως δεν είναι όσο ρόδινα πλέον για τον ποδοσφαιριστή στης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα κακά μαντάτα ενδέχεται να έρχονται από τον νέο υπηρεσιακό τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, o 63χρονος προπονητής έχει πάρει κατά το παρελθόν ακραία μέτρα ώστε οι ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λειψία, είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να μη χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οχήματα και τους υποχρέωνε να οδηγούν απλά «υπηρεσιακά» αυτοκίνητα που τους προσέφερε η ομάδα.

Ferrari F12

Ένα ανάλογο μέτρο στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ αναμένεται να προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Ρονάλντο, ο οποίος έχει στη συλλογή του πολλά διαφορετικά supercars. O Πορτογάλος διεθνής διαθέτει δύο Lamborghini Aventador, μια Rolls Royce Cullinan, μια Chevrolet Camaro SS, μια Ferrari F12 TDF, μια McLaren Senna, ενώ άγνωστο παραμένει το γεγονός αν έχει παραλάβει τη σπάνια Bugatti Centodieci.

Μάλιστα, για τα 35α γενέθλιά του, η σύντροφός του, Γκαμπριέλα Ροντρίγκεθ του έκανε δώρο μια εκ των 10 Mercedes-Benz Brabus G-Class που έχουν περάσει στην παραγωγή. Το μοντέλο της γερμανικής φίρμας έχει αξία 670.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!