Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης αναλαμβάνει την Isuzu στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Παστρίμας
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης αναλαμβάνει την Isuzu στη Θεσσαλονίκη
Οι επαγγελματίες βρήκαν το δικό τους χώρο στη Θεσσαλονίκη για τα οχήματα Isuzu.

Η Isuzu είναι από τις πλέον σημαντικές ιαπωνικές φίρμες στα επαγγελματικά οχήματα με μεγάλη ιστορία. Πολλοί επαγγελματίες εμπιστεύονται την Isuzu για τις σκληρές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τώρα θα μπορούν εύκολα να επισκευάσουν και να αποκτήσουν το δικό τους όχημα.

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε μια σημαντική συνεργασία μεταξύ της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Πλέον, στο κάθετο συγκρότημα που βρίσκεται στο 5 ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, οι επαγγελματίες μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιαπωνική φίρμα. Πλέον, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής ISUZU στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το δημοφιλές pickup D-MAX, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Το νέο Isuzu D-MAX είναι εξοπλισμένο με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,9 λίτρων Euro 6d, ο οποίος αποδίδει 164 ίππους και 360Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Διατίθεται σε εκδόσεις καμπίνας Regular, Extended και Double, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, τόσο με κίνηση στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς.

Η νέα συνεργασία είναι πολλά υποσχόμενη και μπορείτε άμεσα να επισκεφτείτε το κάθετο συγκρότημα της Isuzu στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης για να απολαύσετε τόσο το νέο D-MAX όσο και να δείτε από πρώτο χέρι την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

isuzu

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!