Οι Τομ Κρουζ, Μαρκ Γουέμπερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ «μονομαχούν» με Porsche 911 GT3 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Οι Τομ Κρουζ, Μαρκ Γουέμπερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ «μονομαχούν» με Porsche 911 GT3 (vid)
O Τομ Κρουζ φέρνει το Tοp Gun στο έδαφος και η «αερομαχία» με τους Μαρκ Γουέμπερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ γίνεται «πιστομαχία» με «όπλα» τρεις υπέροχες Porsche 911 GT3

Μια από τις πλέον αναμενόμενες κινηματογραφικές ταινίες αυτήν τη χρονιά είναι το Top Gun: Maverick, που θα βγει στις αίθουσες το Φθινόπωρο. Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ βρέθηκε στο Silverstone και παρακολούθησε το GP Μ. Βρετανίας από το γκαράζ της Mercedes ως προσκεκλημένος της ομάδας. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που έκανε στη βρετανική πίστα.

Ο Κρουζ ήταν πρωταγωνιστής σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για εκπομπή του Channel 4, μαζί με τις παλιές δόξες της F1, Μαρκ Γουέμπερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ. Οι τρεις τους έστησαν ένα σκηνικό αερομαχίας (dogfight), όχι στον αέρα αλλά στην πίστα του Silvestone. Και φυσικά δεν πιλόταραν πολεμικά αεροσκάφη αλλά βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι τριών Porsche 911 GT3 της τελευταίας γενιάς (992).

cruise

Η Porsche 911 GT3 είναι ένα από τα εμβληματικά σπορ αυτοκίνητα της εποχής μας. Παίρνει κίνηση από έναν υπερτροφοδοτούμενο επίπεδο 6κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 510 ίππους και 470 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει λίγο πάνω από 1400 κιλά.

Το απολαυστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι γεμάτο από αναφορές όχι μόνο στο Top Gun αλλά και στις διάσημες ατάκες του Μαρκ Γουέμπερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!