azarenka
16/01/2023
ΤΕΝΝΙΣ

Η Αζαρένκα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με φανέλα Παρί Σεν Ζερμέν

Με φανέλα της Παρί εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου στο Australian Open η Βικτόρια Αζαρένκα υπενθυμίζοντας ότι υποστηρίζει την ομάδα από το 2012!

Η Βικτόρια Αζαρένκα δεν έκρυψε ποτέ το πάθος της για το ποδόσφαιρο και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η άλλοτε Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης τενίστρια εμφάνιστηκε για πρώτη φορά σε τουρνουά τένις με τα χρώματα του συλλόγου της γαλλικής πρωτέυουδας. Για την ακρίβεια για... δεύτερη. Την περασμένη εβδομάδα, η Λευκορωσίδα αθλήτρια εμφανίστηκε στο γήπεδο της Αδελαΐδας με τη φανέλα της Παρί, πριν η διαιτητής της συνάντησης του πρώτου γύρου, της ζητήσει να την αποσύρει γιατί δεν ήταν συμβατή με το dress code της WTA.

Αυτή τη Δευτέρα, στον απόηχο της νίκης της απέναντι στη Σοφία Κένιν στο Australian Open, η Αζαρένκα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου με τη φανέλα της PSG στην πλάτη και φυσικά οι κάπως ξαφνιασμένοι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στο σημείο δεν παρέλειψαν να την ρωτήσουν για το θέμα.

Η δύο φορές νικήτρια του Australian Open (2013, 2014) υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ότι η αγάπη της για τον σύλλογο δεν είναι καινούργια και ότι εδώ και δέκα χρόνια επισκέπτεται τακτικά το «Parc des Princes» για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των Παριζιάνων τόσο στη Ligue 1 όσο και στο Champions League, και όχι απαραίτητα τις πιο διάσημες αναμετρήσεις.

«Όλοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι τους υποστηρίζω από το 2012 όταν υπέγραψαν με τον Μπέκαμ. Είμαι οπαδός εδώ και πολύ καιρό και έχω πάει σε πολλά παιχνίδια. Ο γιος μου ο Λίο ενδιαφέρεται πολύ για το ποδόσφαιρο. Εγώ το λέω football, αυτός το λέει soccer, έχουμε αυτή τη συζήτηση», ανέφερε. ««Είναι το όνειρό του να παίξει στην Παρί», πρόσθεσε η έμπειρη τενίστρια. «Με βλέπει να φοράω φανέλα, θα φορέσει κι αυτός φανέλα, οπότε ταιριάζουμε».

Ο γιος της Αζαρένκα παίζει ποδόσφαιρο με την ίδια να εκμυστηρεύετε τη χαρά που αποκομίζει πηγαίνοντας να υποστηρίξει τον γιο της: «Το λατρεύω, είμαι ανυπόφορη, φωνάζω, αλλά είμαι πολύ θετική. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ περήφανη γιατί είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα για μένα να υποστηρίζω τον γιο μου. Δεν ντρέπομαι να φωνάζω γι' αυτόν, καθόλου. Τον υποστηρίζω πολύ, θέλω να πετύχει. Θέλω να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και είναι αρκετά μεγάλη εμπειρία για μένα να πηγαίνω στους αγώνες του».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]