στεφανιδη κατερινα
03/03/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη στο GWomen: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι απογοητευμένη, φεύγω υγιής από τον αγώνα» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη

Σχετικά ικανοποιημένη βγήκε από τον αγώνα της η Κατερίνα Στεφανίδη, έχοντας κατακτήσει την 7η θέση στον τελικό του επί κοτνώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, κατέλαβε την έβδομη θέση στον κόσμο με άλμα στα 4.55μ ενώ είχε καλές προσπάθειες στα 4.65μ αργότερα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μιλώντας στο GWomen, εξήγησε πως νιώθει ικανοποιημένη που πρωτίστως βγήκε υγιής από τον αγώνα και έπειτα τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι απογοητευμένη σήμερα καθώς αγωνίστηκε με τη μικρή της φόρα, λόγω ενός θέματος υγείας που την ταλαιπώρησε νωρίτερα:

«​​Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο ξεκίνημα του Φλεβάρη που με άφησε αρκετά πίσω και σήμερα αποφάσισα να αγωνιστώ με μικρότερη φόρα. Τεχνικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που έκανα. Είχα έρθει με τη 10η ή 11η καλύτερη επίδοση και βγήκα 7η!

Χαίρομαι που σήμερα φεύγω υγιής από αυτό τον αγώνα και αυτός ήταν στόχος μας, γι’ αυτό αποφασίσαμε ότι ναι μεν μεγάλος αγώνας, μεγάλος στόχος αλλά είπαμε να μη βάλω τη μεγάλη φόρα μου γιατί προέχει ο ανοιχτός.

Για να πω την αλήθεια παρόλο που δεν πρόλαβα να φτάσω σωματικά εκεί που θα ήθελα και με τη φόρα μου και όλα αυτά τεχνικά, επέστρεψα αρκετά καλύτερα από αυτό το πρόβλημα υγείας.

Και έχουμε και τα θετικά βέβαια ότι είχα και καλές προσπάθειες στο 4.65μ που θα ήταν φετινό ρεκόρ, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένη».

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]