AEK

Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Οι νταμπλούχες της ΑΕΚ έκαναν pasillo στις παίκτριες του Παναθηναϊκού και τις παρηγόρησαν (vid)

Οι παίκτριες της ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν pasillo σε εκείνες του Παναθηναϊκού για να περάσουν και να παραλάβουν τα μετάλλια τους.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της, καθώς νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και πέτυχε το παρθενικό της νταμπλ στο ποδόσφαιρο Γυναικών. Παρά τον έκδηλο ενθουσιασμό τους οι Κιτρινόμαυρες μετά το μεγάλο παιχνίδια παρηγόρησαν τις αντίπαλες παίκτριες

Οι νταμπλούχες έκαναν υπέροχη κίνηση fair play, ώστε να τιμήσουν τις Πράσινες, καθώς έστησαν pasillo, από το οποίο πέρασαν οι παίκτριες του Τριφυλλιού, ώστε να παραλάβουν τα μετάλλια της δεύτερης θέσης.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]