kathphipp

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τιμήθηκε η «πάντα χαμογελαστή» ρεσεψιονίστ της ομάδας

Μαριλένα Καλόπλαστου

Η κυρία Καθ Φιπς εντάχθηκε στην «οικογένεια» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τον θρυλικό Σερ Ματ Μπάσμπι και προσφέρει στην ομάδα σταθερά για 54 χρόνια!

Πρόκειται για έναν από εκείνους τους ανθρώπους των ομάδων που ποτέ δεν βρίσκονται μπροστά στα φώτα. Από εκείνους που δεν απασχολούν τα media. Που ίσως η προσφορά τους να μην συνδέεται άμεσα με τους τίτλους της ομάδας. Μα που ανήκουν στο κλαμπ και αποτελούν ένα κομμάτι του ψηφιδωτού. Έναν κρίκο στην αλυσίδα.

Η για περισσότερες από πέντε δεκαετίες ρεσεψιονίστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «πάντα χαμογελαστή» όπως την χαρακτήρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, τιμήθηκε από την Ένωση Προπονητών της Λίγκας με το βραβείο Service to Football!

Η Καθ Φιπς εντάχθηκε στην οικογένεια των «κόκκινων διαβόλων» υπό τον θρυλικό Μπάσμπι και είναι σταθερά στο πόστο της για 54 χρόνια. Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές που έχουν περάσει από τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον στα 81 της χρόνια βραβεύτηκε και δήλωσε ότι είναι «μεγάλη τιμή» να αναγνωριστεί από την Ένωση.

Ο Μπέκαμ σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα είπε ότι «το άξιζε πραγματικά» για τις υπηρεσίες της στο ποδόσφαιρο «αλλά και τις υπηρεσίες της προς τον σύλλογο που αγαπάω και αγαπάς». Πρόσθεσε ότι η κυρία Καθ ήταν το πρώτο πρόσωπο που έβλεπε όταν έμπαινε στη ρεσεψιόν του προπονητικού κέντρου και ότι της είναι πάντα ευγνώμων που αντιμετώπιζε τα γράμμα που λάμβανε τότε ο Άγγλος από τους οπαδούς.

Η αξιαγάπητη κυρία Φιπς προστέθηκε μαζί με τους Γιούργκεν Κλοπ και Έμα Χέιζ στους νικητές της βραδιάς και δήλωσε ότι πέρασε «ένα υπέροχο βράδυ».

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ότι «ήταν και συνεχίζει να είναι σπουδαία υπηρέτης του συλλόγου», ενώ στο ίδιο κλίμα και ο Γκάρι Νέβιλ που πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας πως κάθε φορά που την έβλεπε στο Όλντ Τράφορντ «με έκανε να νιώθω πιο περήφανος που έπαιξα για τον σύλλογο».

Η κυρία Καθ είναι στην Γιουνάιτεντ για πάνω από μισό αιώνα. Για όποιον κατέφθανε στο προπονητικό ήταν το πρώτο πρόσωπο που αντίκριζε. Φύλαγε κάθε μέρα ένα ζεστό χαμόγελο, μια αγκαλιά και δύο κουβέντες για όλους. Μάλιστα όταν ο σύζυγός της που την πήγαινε και την έφερνε προς και από το γραφείο της, «έφυγε» από τη ζωή, ο Σερ Άλεξ παρενέβη για να βεβαιωθεί ότι ένα ταξί θα την φέρνει στο Κάρινγκτον καθημερινά.

«Σηκώνομαι κάθε πρωί και είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Έρχομαι εδώ και μου αρέσει να τους βλέπω όλους. Θα μου λείψουν μια μέρα, όταν δεν θα είμαι εδώ, αλλά δεν θέλω να το παρατήσω ακόμα», δήλωσε η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]