F1 - Ο Μπέρμαν αποκαλύπτει το SMS που έλαβε από παγκόσμιο πρωταθλητή

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Ο Μπέρμαν αποκαλύπτει το SMS που έλαβε από παγκόσμιο πρωταθλητή
Ο νεαρός οδηγός της Prema αποκάλυψε το γραπτό μήνυμα που έλαβε από τον Σεμπάστιαν Φέτελ πριν από τον αγώνα του με την Ferrari στην Σαουδική Αραβία.

Ο Όλιβερ Μπέρμαν έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στην Formula 1, στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο μήνα, όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω σκωληκοειδίτιδας. Ο Μπέρμαν είναι ο νεότερος οδηγός που έχει πάρει μέρος σε αγώνα με την Scuderia Ferrari και μόλις 3ος νεότερος που έχει αγωνιστεί γενικά. Ο 18χρονος μπήκε στο cockpit της δεύτερης SF-24, από τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να προκριθεί 11ος και να τερματίσει 7ος, μπροστά μάλιστα από τον Λιούις Χάμιλτον και τον Λάντο Νόρις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι ήταν συγκλονισμένος που «μοιράστηκε» την πίστα με θρύλους του αθλήματος, όπως είπε και ο ίδιος. Αυτό που τον ενθουσίασε πιο πολύ όμως, ήταν το γραπτό μήνυμα που έλαβε από τον 4 φορές πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, πριν και μετά τον αγώνα του στην Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα είπε στο F1.com:

«Ήταν τρελό που ''μοιράστηκα'' την πίστα με οδηγούς σαν τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Λιούις Χάμιλτον και επίσης που έλαβα ένα υπέροχο μήνυμα από τον Σεμπ (Φέτελ) πριν και μετά τον αγώνα. Ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του Φέτελ όταν ήταν στην Ferrari και αργότερα όταν ήταν στην Aston Martin. Μετά τον αγώνα, μου είπε ότι τα πήγα πολύ καλά και θα πρέπει να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Μεγάλωσα με το να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να αγωνίζονται το 2010, 2011 και το 2012, οπότε το να παίρνω αναγνώριση από αυτούς, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να διανοηθώ εκείνη την στιγμή».

Photo credits: Ferrari.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!