F1 - Ο Σάινθ δεν μπορούσε να πιστέψει το αποτέλεσμα των κατατακτήριων δοκιμών

F1 - Ο Σάινθ δεν μπορούσε να πιστέψει το αποτέλεσμα των κατατακτήριων δοκιμών
Ο Ισπανός οδηγός της Scuderia Ferrari ήταν πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη θέση στο grid του Grand Prix Αυστραλίας και έστειλε μήνυμα ενόψει του αυριανού αγώνα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός οδηγός της Scuderia Ferrari έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Αυστραλίας παίρνοντας τη 2η θέση, πίσω μόνο από τον poleman, Μαξ Φερστάπεν.

Ο Σάινθ επέστρεψε στη θέση οδηγού της Ferrari SF-24 καθώς απουσίασε από τον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας λόγω επέμβασης για σκωληκοειδίτιδα. Στην επιστροφή του, όχι μόνο εντυπωσίασε, αλλά κέρδισε και τον teammate του, Σαρλ Λεκλέρ.

Μετά το τέλος της μάχης για την pole position, o Σάινθ, ανέφερε: «Οι προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες. Ήμουν συνεχώς στο κρεβάτι. Δεν το πιστεύω πως μετά από όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες κατάφερα να είμαι στην πρώτη σειρά της αυριανής εκκίνησης. Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες ημέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορούμε να κοντράρουμε τις Red Bull. Ήμουν λίγο σκουριασμένος την Παρασκευή, αλλά βρήκα το ρυθμό μου και ένιωσα άνετα με το μονοθέσιο».

Όσο για τον αυριανό αγώνα και τη φυσική του κατάσταση πρόσθεσε: «Δεν θα πω ψέματα. Δεν είμαι όσο άνετος θα ήθελα, αλλά μπορώ να αγωνιστώ. Νιώθω ενοχλήσεις και γενικά λίγο περίεργα. Δεν έχω πόνο, κάτι που μου επιτρέπει να πιέσω στο όριο».

Το Grand Prix Αυστραλίας θα ξεκινήσει τα ξημερώματα Κυριακής στις 6:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 5:30 ώρα Ελλάδος για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!