F1 - Υπόθεση Χόρνερ: «Όλοι δικαιούνται μία ευκαιρία να υποστηρίξουν τη θέση τους»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Υπόθεση Χόρνερ: «Όλοι δικαιούνται μία ευκαιρία να υποστηρίξουν τη θέση τους»
Ο επικεφαλής της Red Bull Racing βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του στο σπορ.

Διάρκεια άνω των 8 ωρών είχε η ακρόαση του Κρίστιαν Χόρνερ στην ανεξάρτητη επιτροπή που ερευνά τις κατηγορίες εις βάρος του από εργαζόμενη στη Red Bull Racing. Η εξέταση τους επικεφαλής της αυστριακής ομάδας της Formula 1 αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Παραμένει πάντως άγνωστο αν η απόφαση για την παραμονή ή όχι του 50χρονου Βρετανού στην ομάδα θα ληφθεί πριν την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Red Bull, στις 15 Φεβρουαρίου.

Θέση για το θέμα πήρε ο πρώην οδηγός της F1, αλλά και της Red Bull, Ντέιβιντ Κούλθαρτ. «Έχω παρακολουθήσει τις υπερβολικές αντιδράσεις στα social media. Ανθρώπους που ζητούν από τον Κρίστιαν να παραιτηθεί ή να αποβληθεί. Όπως πάντα όμως, όλοι δικαιούνται μία ευκαιρία για να μπορέσουν να υποστηρίξουν την θέση τους. Ίσως μέχρι την προσεχή εβδομάδα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση», δήλωσε ο Κούλθαρτ στο Formula for Success podcast, που παρουσιάζει μαζί με τον Έντι Τζόρνταν.

Photo Credits: Getty Images / Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!