KTM 390 Duke MY23 με δώρο το Quickshifter+

Νίκος Βιτσιλάκης
KTM 390 Duke MY23 με δώρο το Quickshifter+
Η κορυφαία σπορ επιλογή στην κατηγορία τον entry-level γυμνών μοτοσυκλετών γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τη δωρεάν προσθήκη συστήματος αλλαγής ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη και κλείσιμο του γκαζιού.

Είτε είσαι ενθουσιώδης νέος αναβάτης με δίπλωμα Α2 που αναζητά εμφάνιση και κορυφαίες επιδόσεις είτε πιο έμπειρος που θέλει το ιδανικό μέσο αστικής μετακίνησης με κορυφαία παθητική ασφάλεια, το KTM 390 Duke είναι η κορυφαία επιλογή. To εντυπωσιακό Αυστριακό «corner rocket» είναι μια μοτοσικλέτα που σε κάθε της γενιά έθετε τα στάνταρτ εξοπλισμού και ποιότητας της κατηγορίας. Τα μοντέλα του 2023 δεν αποτελούν εξαίρεση μιας και στο βασικό τους εξοπλισμό περιλαμβάνουν LED φωτιστικά σώματα και φλας, ρυθμιζόμενες μανέτες, έγχρωμη TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone, αλλά και ηλεκτρική διαχείριση του γκαζιού του κορυφαίου μονοκύλινδρου κινητήρα των 44 ίππων.

KTM 390 DukeΦωτογραφίες: ΚΤΜ

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει και σύγχρονη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, η οποία περιλαμβάνει 9.1MP Cornering ABS δύο καναλιών της Bosch με δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω τροχό στο Supermoto Mode. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη στενή σιλουέτα και το ύψος σέλας στα 830mm, καθώς επίσης και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος των 149kg κάνουν την καθημερινή συμβίωση με το 390 Duke πραγματικό παιχνίδι.

KTM 390 DukeΦωτογραφίες: ΚΤΜ

Και τώρα, το μοντέλο του 2023 γίνεται ακόμα πιο προσιτό διατηρώντας την τιμή λιανικής των 6.290€ μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται με ακόμα πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό αφού περιλαμβάνει ως δώρο το εργοστασιακό Quickshifter+.

KTM 390 DukeΦωτογραφίες: ΚΤΜ

Η προωθητική ενέργεια αφορά τα μοντέλα του 2023 που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο συνεργατών και στα δυο χρώματα, μαύρο και γκρί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!