Porsche: H 911 GT3 κάνει τα βουνά να αντιλαλούν (vid)

Porsche: H 911 GT3 κάνει τα βουνά να αντιλαλούν (vid)

Κώστας Παστρίμας
Porsche: H 911 GT3 κάνει τα βουνά να αντιλαλούν (vid)
Μια ορεινή διαδρομή, ένα υπέροχο αυτοκίνητο και ένα drone συνθέτουν το απόλυτο βίντεο που δεν χρειάζεται ούτε μία λέξη.

Λίγα είναι τα αυτοκίνητα που απολαμβάνουν τη φήμη μιας Porsche 911 GT3. Ένα μικρό βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία την επιβεβαιώνει, δείχνοντας το τρέχον μοντέλο να δοκιμάζεται σε έναν πολύ ωραίο δρόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το βίντεο, που διαρκεί δυστυχώς μόνο ένα λεπτό, τραβήχτηκε στον εντυπωσιακό Iron Mountain Road κοντά στο μνημείο του Mount Rushmore στη Νότια Ντακότα. Γυρίστηκε με χρήση ενός drone, προσφέροντάς μας μια ιδιαίτερα συναρπαστική άποψη της GT3 καθώς το αυτοκίνητο εξερευνά τα όριά του στον δρόμο.

Porsche 911 GT3Screenshot από το video της Porsche στο Youtube

Η απουσία άλλων αυτοκινήτων υποδηλώνει ότι η Porsche είχε κλείσει ένα τμήμα του δρόμου για τη δημιουργία του βίντεο και απευθύνεται σε ενθουσιώδεις θεατές, απαθανατίζοντας την ουσία της οδήγησης που αγαπάμε όλοι.

Η Porsche παρουσίασε την GT3 της γενιάς 992 στις αρχές του 2021 και όπως και η προκάτοχός της τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό 4λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 503 ίππους στις 8.400 σ.α.λ. και 470 Nm ροπής στις 6.250 σ.α.λ. Το στροφόμετρο μάλιστα φτάνει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ., προσφέροντας ήχο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό βίντεο και βεβαιωθείτε ότι έχετε δυναμώσει τον ήχο.

Φωτογραφία: Porsche

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!