Αυτή είναι η τιμή της Kove 800X Pro (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή της Kove 800X Pro (vid)
Η Kove ανακοίνωσε την έναρξη των προπαραγγελιών της νέας 800X Pro σε προνομιακή τιμή.

Η Kove 800X Pro είναι μια μοτοσικλέτα που έχει απασχολήσει αρκετά το κοινό των adventure μοντέλων, ιδιαίτερα έπειτα από την ανακοίνωση της έλευσης της εταιρείας στην Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα της Γκοργκόλης Α.Ε. Οι περγαμηνές του μοντέλου αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τις επιδόσεις του, κυρίως στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της μοτοσικλέτας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσικλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Kove

Πιο συγκεκριμένα, η άκρως ανταγωνιστική τιμή της 800X Pro ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία του μοντέλου από σήμερα και μέχρι τις 20/12/2023 θα την αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Kove

Η Kove 800X Pro είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 96,5 ίππους και 80 Nm ροπής. Το ανθεκτικό πλαίσιο συνεργάζεται με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω για άνετη χρήση σε χωμάτινες διαδρομές. Κερασάκι στην τούρτα είναι το βάρος της μοτοσικλέτας που φτάνει τα 185 κιλά γεμάτη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!