Indian Challenger Elite: Η ελίτ των cruisers (vid)

Κώστας Παστρίμας
Indian Challenger Elite: Η ελίτ των cruisers (vid)
Η Indian παρουσίασε μια premium έκδοση της Challenger δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια.

Όταν ένας κατασκευαστής αναφέρει στην παρουσίαση του νέου μοντέλου ότι πρόκειται για «την απόλυτη αμερικανική bagger» τότε σίγουρα θα πρέπει κάτι ιδιαίτερο να έχει. Η Indian Challenger Elite είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερη καθώς εκτός από το μοναδικό της στυλ και τις premium λεπτομέρειες στον εξοπλισμό της, θα κατασκευαστεί σε μόλις 325 μονάδες.

Η μοτοσικλέτα ακολουθεί τη φιλοσοφία των bobber με έναν συνδυασμό μαύρου και κόκκινου στον χρωματισμό. Οι λεπτομέρειες στο φινίρισμα του κινητήρα, στις ζάντες και στις εξατμίσεις είναι πραγματικά μοναδικές. Στο πίσω μέρος υπάρχουν ενσωματωμένες βαλίτσες στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη μοτοσικλέτα, ενώ η μάσκα και το σύστημα infotainment παραμένουν κορυφαία στην κατηγορία.

Indian Motorcycles

Ο κινητήρας της Indian Challenger Elite είναι ο γνωστός V2 των 1.770 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 122 ίππους και 173 Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Smart Lean Technology που ελέγχει την ισχύ όταν η μοτοσικλέτα πλησιάζει μια στροφή, τρία προγράμματα οδήγησης και ενεργητικά LED φώτα.

Indian Motorcycles

Οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες της FOX στο πίσω μέρος και τα φρένα της Brembo. H ιδιαίτερη αυτή Indian θα κατασκευαστεί σε μόλις 325 μονάδες και η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί.

Δείτε την Indian Challenge Elite.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!