Full Carbon η ειδική έκδοση της Indian FTR

Κώστας Παστρίμας
Full Carbon η ειδική έκδοση της Indian FTR
Η Indian παρουσίασε μια ειδική έκδοση FTR X 100% Carbon με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Η Indian είναι μια από τις εταιρείες που ασχολούνται πολύ με το lifestyle θέλοντας να δημιουργήσουν τη δική τους φιλοσοφία γύρω από τα μοντέλα τους. Αυτός είναι ο λόγος που ανά διαστήματα η αμερικανική εταιρεία συνεργάζεται με επώνυμες μάρκες ρουχισμού και αξεσουάρ δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ειδικές σειρές εξαρτημάτων για τους πελάτες της.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της Indian ήταν με την 100%, μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες ρουχισμού motocross, supercross και enduro. Η συγκεκριμένη συνεργασία δεν είχε να κάνει με ρούχα, αλλά με κια ειδική έκδοση της FTR. Πρόκειται για την FTR X 100% Carbon η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό με πολύ ιδιαίτερες αισθητικές και τεχνικές λύσεις.

Indian Motorcycles

Η μοτοσικλέτα είναι γεμάτη με ανθρακονήματα που γίνονται ορατά στο κάλυμμα του κινητήρα, στα φτερά, στη μάσκα, ακόμα και στο κάλυμμα της αλυσίδας. Η εξάτμιση είναι της Akrapovic επίσης από ανθρακονήματα, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενες. Εκτός από ανθρακονήματα, η Indian έχει κατασκευάσει και ειδικά εξαρτήματα από τιτάνιο και αλουμίνιο αποκλειστικά για την έκδοση 100%.

Indian Motorcycles

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 των 1.203 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 125 ίππους και 118 Nm ροπής. Το βάρος της μοτοσικλέτας έχει μειωθεί στα 235 κιλά χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και τιτανίου. Η τιμή της νέας Indian στην Ιταλία έχει οριστεί στις 22.430 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων.

Indian Motorcycles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!