F1 Vlog – GP Άμπου Ντάμπι: Το σύστημα του σταυρού (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 Vlog – GP Άμπου Ντάμπι: Το σύστημα του σταυρού (vid)
Η καθιερωμένη χιουμοριστική ανασκόπηση των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1, στην όγδοη σεζόν της «τρέχει» στην… πίστα του Gazzetta.

Το F1 Vlog πατάει γκάζι στο Gazzetta και ο Πάνος Σεϊτανίδης αναλύει όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο του 2023, αυτό του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Όπως πάντα, με μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση γύρω από όσα έγιναν στην πίστα της Γιας Μαρίνα.

Με τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing να κερδίζει ομάδες ολόκληρες και στο φινάλε να θυμίζει μπουζούκια, τον Γιούκι Tσουνόντα της Scuderia AlphaTauri να παίρνει δύναμη από τον Τζέισον Στέιθαμ, μονοθέσια στο δρόμο για την ανακύκλωση και τη Scuderia Ferrari να στηρίζει τις ελπίδες της στον Πάπα και το πολυσχιδές μυαλό του Σαρλ Λεκλέρ.

Κι ακόμα, την αιώνια κόντρα Κουραμπιές vs Μελομακάρονο και τον λόγο που δεν θα μας πειράζει αυτές τις γιορτές να ακούμε συνέχεια Last Christmas, Μαράια Κάρεϊ και για… λαμπιόνια.

Όλα αυτά, όπως πάντα, με αρωγό τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που συνδέει Άμπου Ντάμπι με Αιγάλεω και ετοιμάζεται να αγωνοδικήσει σε αγώνες με έλκηθρα και Άι Βασίληδες.

Περισσότερα πατώντας play!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!