Διπλοκαρκάρισμα: Αφαιρέθηκαν πινακίδες από 321 αυτοκίνητα το τελευταίο τριήμερο (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Διπλοκαρκάρισμα: Αφαιρέθηκαν πινακίδες από 321 αυτοκίνητα το τελευταίο τριήμερο (vid)
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τους στοχευμένους ελέγχους σε Αθήνα και Πειραιά.

Δίνοντας έμφαση στις παραβάσεις για διπλοπαρκάρισμα, η Ελληνική Αστυνομία επιχειρεί να αποσυμφορήσει τους δρόμους στα μεγάλα αστικά κέντρα. Με απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Τροχαία έκανε εντατικούς ελέγχους το προηγούμενο τριήμερα (25-27 Σεπτεμβρίου) σε Αθήνα και Πειραιά.

Όπως ανακοινώθηκε, βεβαιώθηκαν 321 παραβάσεις για διπλοπαρκάρισμα, σε λεωφόρους και κεντρικές οδούς, που επέφεραν χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας (πινακίδες) στους παραβάτες.

  • Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 95 παραβάσεις σε Αριστοτέλους, Υμηττού, Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα και σε Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Πειραιά.
  • Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 104 παραβάσεις σε Αριστοτέλους, Μεσογείων, Φιλολάου στην Αθήνα και σε Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Πειραιά.
  • Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 122 παραβάσεις σε Γ’ Σεπτεμβρίου και Αχαρνών στην Αθήνα, Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα, Γρ. Λαμπράκη και 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναθεωρημένος ΚΟΚ (που δεν πρόλαβε να φέρει στη Βουλή η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών) προέβλεπε ότι για παραβάσεις όπως η παράνομη στάθμευση δεν θα αφαιρούνται πινακίδες αλλά το δίπλωμα του οδηγού, ώστε να μην «τιμωρείται» το όχημα που μπορεί να χρησιμοποιεί και άλλο μέλος της οικογένειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!