F1 - Η νίκη της Ferrari συνοδεύτηκε από πρωτιά στην τηλεθέαση

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Η νίκη της Ferrari συνοδεύτηκε από πρωτιά στην τηλεθέαση
Για μία ακόμα φορά φέτος, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική κάλυψη της Formula 1.

Το ελληνικό κοινό της Formula 1 περνάει της Κυριακές του σταθερά μπροστά στην οθόνη και αφού χάριζε πρωτιές στην τηλεθέαση όσο η Red Bull Racing κέρδιζε όλους τους αγώνες (14 στα 14 μέχρι και τη Μόντσα), αυτό δεν θα άλλαζε τώρα.

Το ίδιο συνέβη και στην κάλυψη του δέκατου πέμπτου Grand Prix του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη και μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Ο αγώνας λοιπόν που είχε νικητή τον Κάρλος Σάινθ, κατέγραψε 16,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και ήταν πρώτος στη ζώνη προβολής του και μάλιστα με διαφορά 5,9 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Στο επιμέρους ανδρικό κοινό ηλικίας 25-34 κατέγραψε 32,4%,  ενώ οι πιο φανατικοί της Formula 1 ήταν οι άνδρες ηλικίας 18-24 που άγγιξαν το 36,2!  Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1, αφού στο επιμέρους γυναικείο κοινό 18-24 το Grand Prix της Σιγκαπούρης έφτασε το 17,9%.

Οδηγοί και ομάδες δίνουν τώρα ραντεβού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στην Ιαπωνία για έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα υψηλών ταχυτήτων. Όλο το αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix της Ιαπωνίας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+ ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον ΑΝΤ1 στις 23:45.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!