F1 – Αυστρία: Ο εμφύλιος των οδηγών της Red Bull Racing (vid)

F1 – Αυστρία: Ο εμφύλιος των οδηγών της Red Bull Racing (vid)
Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ πρωταγωνίστησαν στις μάχες του πρώτου γύρου του Σπριντ.

Μπορεί οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ να εκκίνησαν και να τερμάτισαν στις θέσεις 1 και δύο αντίστοιχα, ωστόσο ο Αγώνας Σπριντ για τους δύο οδηγούς της Red Bull Racing ήταν… εκρηκτικός!

Στην εκκίνηση ο Ολλανδός είχε ελάχιστα καλύτερη αντίδραση, ωστόσο το σπινάρισμα των τροχών του επέτρεψε στον Μεξικανό να στρίψει πρώτος στην πρώτη στροφή του Red Bull Ring.

Ανηφορίζοντας, στο ύψος της ανεπαίσθητης καμπής δύο, οι RB19 βρέθηκαν δίπλα-δίπλα, με τον Φερστάπεν να πατάει στο χορτάρι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής διατήρησε τον έλεγχο και στα φρένα για τη στροφή 3, έκανε και το απαιτητικό προσπέρασμα με το οποίο ανέκτησε τα ηνία τα οποία κράτησε μέχρι τέλους.

Αμφότεροι γκρίνιαξαν μέσω team radio αλλά η επικοινωνία τους αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαία, έληξε την όποια παρεξήγηση.

Ο Κυρίως Αγώνας στο Σπίλμπεργκ ξεκινά στις 16.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί LIVE και αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Μία ώρα νωρίτερα αρχίζει το pre-race show, που για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, θα είναι εξ ολοκλήρου, LIVE από την πίστα.

Gazzetta F1 Live

Όπως πάντα, το Gazzetta θα σας προσφέρει παράλληλα γύρο προς γύρο ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην πίστα του Σπίλμπεργκ, με το δικό μας γραπτό live να ξεκινά στις 15.45.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!