Yadea: To scooter που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της Porsche (vid)

Yadea: To scooter που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της Porsche (vid)
Υπάρχει ένα κινεζικό ηλεκτρικό scooter της Yadea στο οποίο έχει βάλει το... σχεδιαστικό χεράκι της η Porsche.

Τα ηλεκτρικά δίκυκλα γνωρίζουν τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα ακόμα και τα μεγάλα εργοστάσια να έχουν δείξει ενδιαφέρον παρουσιάζοντας τα πρώτα τους δείγματα δουλειάς. Παρόλα αυτά, οι κατασκευαστές από την Κίνα συνεχίζουν να δείχνουν το δρόμο σε αυτήν την κατηγορία ανεβάζοντας κάθε φορά την πήχη σε απόδοση, ποιότητα και εξοπλισμό.

Η Yadea είναι μια από τις εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooter με τα προϊόντα της να είναι αποδοτικά και ποιοτικά. Ένα από τα κορυφαία μοντέλα που αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να παρουσιάσει η Yadea είναι το scooter F200, ένα πολύ ισχυρό όχημα πόλης με επιδόσεις που καλύπτουν άνετα την κατηγορία των 125 κ.εκ.

yadea

Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο του F200 είναι ο σχεδιασμός του ο οποίος έχει γίνει σε συνεργασία με το σχεδιαστικό κέντρο της Porsche. Το scooter είναι πολύ εκλεπτυσμένο και αεροδυναμικό, αντλώντας αρκετά στοιχεία από τον κόσμο των αυτοκινήτων. Όσο για τις επιδόσεις οι άνθρωποι της Yadea προσπάθησαν να κρατήσουν τη δύναμη μέσα στις προϋποθέσεις της κατηγορίας 125 κ.εκ. παρότι το σύνολο έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

yadea

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 14,7 ίππους και 236 Nm ροπής με τις επιδόσεις να είναι περιορισμένες στα 95 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας και επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Η διπλή μπαταρία είναι σε θέση να χαρίσει αυτονομία 130 χιλιομέτρων. Το Yadea F200 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα για τις αγορές της Ευρώπης.

Βίντεο του Yadea F200.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!