Ηλεκτροκίνηση με στυλ από την Yadea

Κώστας Παστρίμας
Ηλεκτροκίνηση με στυλ από την Yadea
Η Yadea Electric ανακοίνωσε τον νέο τιμοκατάλογο για τα ηλεκτρικά scooter, πατίνια και μοτοποδήλατα.

Η Yadea μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα ωστόσο ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με τα ποιοτικά και χρηστικά μοντέλα της. Τα ηλεκτρικά scooter και τα ηλεκτρικά πατίνια της Yadea προσφέρουν μια στιλάτη λύση στις αστικές μετακινήσεις και μικρομετακινήσεις έχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσιτές τιμές και σύγχρονη τεχνολογία.

Τα ηλεκτρικά δίκυκλα της Yadea έρχονται στη χώρα μας μέσω της εταιρείας Mototrend SA, η οποία έχει επίσης τις Kymco, Voge και Gemini κάτω από την ομπρέλα της. Ο Όμιλος Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη.

yadea

Στην γκάμα των scooter της Yadea μπορεί να βρει κανείς μοτοποδήλατα για μικροαστικές μετακινήσεις όπως το U3, το M6L και το G5, ενώ θα συναντήσει και scooter με εξαιρετικές επιδόσεις όπως το G5S και το C1S Pro. Το G5S είναι ένα scooter με ηλεκτροκινητήρα 4,1kW ο οποίος είναι ικανός να χαρίσει τελική ταχύτητα 80Km/h στο δίκυκλο και αυτονομία 115 χιλιομέτρων, ανάλογα τη χρήση. Διαθέτει τροχούς 12 ιντσών και δύο αποσπώμενες μπαταρίες 72V20Ah με την κατανάλωση να κυμαίνεται στις 29Wh/Km.

yadea

Από την άλλη, το C1S Pro είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της φίρμας έχοντας έναν πολύ ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 6kW ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 80Km/h, ενώ η αυτονομία είναι της τάξης των 80 χιλιομέτρων. Η τιμή του scooter είναι στα 4.975 ευρώ, η οποία με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» μειώνεται στα 3.471 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος της Yadea για το 2022. (Τα μοντέλα που δεν έχουν τιμή αναμένονται)

yadea

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!