Δες ζωντανά τον αγώνα της F1 στα Village Cinemas

Δες ζωντανά τον αγώνα της F1 στα Village Cinemas
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε περιμένει μία μοναδική εμπειρία από τον ΑΝΤ1 & το ΑΝΤ1+ την Κυριακή, 30 Απριλίου, στις 12.00.

Στις 30 Απριλίου 2023, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αγωνιστεί στους δρόμους του Μπακού, το περσινό πεδίο θριάμβου για την Red Bull Racing και το δίδυμο Max Verstappen και Sergio Pérez. Φέτος, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 & το ΑΝΤ1+, οι official broadcasters της F1 στην Ελλάδα για τo 2023 – 2025, προσφέρουν τη φοβερή ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να το δει σε μία exclusivelive προβολή Grand Prix στη μεγάλη οθόνη, στα εντυπωσιακά Village Cinemas @ The Mall Athens.

Την τελευταία Κυριακή του Απριλίου, λοιπόν, στις 12.00 στα Village @ The Mall, σε προσκαλούμε να έρθεις να απολαύσεις τον συναρπαστικό τέταρτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1, ο οποίος αποτελεί ένα από τα highlight της σεζόν, γεμάτος δράμα, προσπεράσματα, συναρπαστικούς αλλά και ανατρεπτικούς αγώνες.

...

Πως να πάρεις μέρος;

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέσα από το antenna.gr/F1 και να απολαύσεις στη μεγάλη οθόνη τις συναρπαστικές μονομαχίες και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκεσαι στην πίστα του Baku City Circuit.

Επιπλέον, μπορείς να λάβεις μέρος και στον διαγωνισμό από το IG account του Red Bull όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση.

Πριν την προβολή... κάνε το δικό σου laptime!

Τα Red Bull Simulator Playseats, οι απόλυτοι προσομοιωτές οδήγησης για τους φανατικούς φίλους της Formula, θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης μονοθέσιου πέρα από κάθε φαντασία. Θα τα βρεις στο φουαγιέ της αίθουσας στα Village @ The Mall.

Επιπλέον, το κοινό που θα παρευρεθεί στην exclusivelive προβολή του GrandPrix του Αζερμπαϊτζάν θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει και σε παιχνίδια και να κερδίσει μοναδικά δώρα Formula 1.

Όμως η εμπειρία F1 δεν τελειώνει εδώ… Τον Σεπτέμρβιο στην Θεσσαλονίκη ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την RedBullRacing, σε ένα φαντασμαγορικό event,όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το μονοθέσιο που πρωταγωνιστεί στους φετινούς αγώνες της F1. Stay tuned!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!