Formula 1, Σαουδική Αραβία: Η στιγμή που ο Νόρις χτυπά στον τοίχο της Τζέντα (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Σαουδική Αραβία: Η στιγμή που ο Νόρις χτυπά στον τοίχο της Τζέντα (vid)
O οδηγός της McLaren τέθηκε από νωρίς εκτός μάχης στις κατατακτήριες του Grand Prix της F1 στη Σαουδική Αραβία.

Με το αριστερό έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν του μαγικού κόσμου της Formula 1 o Λάντο Νόρις. Ο οδηγός της McLaren περνάει δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο αγωνιστικό τριήμερο, αφού μετά το μηδέν του Μπαχρέιν, θα έχει δύσκολη αποστολή και στη Σαουδική Αραβία.

Στο Σακχίρ είχε προκριθεί στο Q2 και μάλιστα παρατάχθηκε στην ενδέκατη θέση του grid. Ωστόσο, μετά από 57 εφιαλτικούς γύρους, κατρακύλησε στην δέκατη έβδομη και τελευταία θέση της κατάταξης.

Στη Τζέντα, η McLaren είχε περισσότερη ταχύτητα, πράγμα που πιστοποίησε η πρόκριση του Όσκαρ Πιάστρι στο Q3. Ωστόσο ο Νόρις δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί, λόγω ατυχήματος που είχε στο φινάλε του Q1.

Ο Βρετανός πήρε πολύ κλειστά την 27η και τελευταία στροφή της πίστας στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας, ο εμπρός αριστερό του τροχός χτύπησε στον τοίχο κι εκεί τα έχασε όλα.

Δείτε πως, στο video που ακολουθεί…

To F1 Vlog πατάει γκάζι στο Gazzetta! Η χιουμοριστική ανασκόπηση των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1 άλλαξε πίστα, δείτε στο παρακάτω video όσα συνέβησαν στη μάχη της ερήμου.

Φωτογραφίες: McLaren Media Centre

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!