Formula 1: Έρχεται τον Φεβρουάριο η 5η σεζόν του «Drive to Survive» (vid)

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Έρχεται τον Φεβρουάριο η 5η σεζόν του «Drive to Survive» (vid)
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς του Netflix με θέμα την F1.

Ένα teaser του Netflix για τη νέα σεζόν του «Drive to Survive» αποκάλυψε ότι θα αρχίσει να προβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα στις 24 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα πριν από το Grand Prix του Μπαχρέιν που θα είναι ο πρώτος αγώνας της Formula 1 το 2023.

Η σεζόν θα είναι η 5η της σειράς και θα ανακεφαλαιώσει τη σεζόν του 2022, στην οποία ο Μαξ Φερστάπεν πήρε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα οδηγών. Ο Φερστάπεν, μάλιστα, εμφανίζεται στο τρέιλερ και θα εμφανιστεί αυτή τη σεζόν, καθώς απουσίαζε στην προηγούμενη, την 4η, λέγοντας ότι προβάλλονταν κατά την αντίληψή του «πλαστές αντιπαλότητες».

Από το 2021 ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing δεν έδινε πλέον συνεντεύξεις στη σειρά λόγω ανησυχιών για το πώς τον απεικόνιζαν. Παρόλο που είχε πει ότι δεν είχε σχέδια να αλλάξει γνώμη, τελικά υποχώρησε μετά από μια «καλή κουβέντα» με τους παραγωγούς για να προσπαθήσει να πάρει μεγαλύτερο λόγο στον τρόπο που απεικονίζεται στη σειρά.

Το νέο τρέιλερ δείχνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, να συζητά την αλλαγή των κανόνων που τέθηκε σε ισχύ πέρυσι, με τον ίδιο να λέει: «Οι οδηγοί θα το λατρέψουν γιατί είναι μαχητές, όπως στο Κολοσσαίο».

Το Netflix έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» και για την 6η σεζόν της σειράς, που θα προβληθεί το 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!