Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Ford Explorer PHEV

Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Ford Explorer PHEV

Κώστας Παστρίμας
Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Ford Explorer PHEV
Η Ford ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών του επιβλητικού Explorer PHEV με δυνατότητα παραμετροποίησης του μοντέλου.

Η Ford Motor Hellas έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις διαδικτυακές υπηρεσίες της και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βρουν ότι χρειάζονται μέσα από το smartphone ή τον υπολογιστή τους. Μετά την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες της Ford μπορούν πλέον να ανακαλύψουν ότι χρειάζονται γα το επιβλητικό SUV Explorer Plug-In Hybrid.

Μέσα από μια νέα λειτουργική πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς του νέου 7θέσιου Explorer Pug-In Hybrid, την οποία μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε την έκδοση που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως. Παράλληλα, ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να προγραμματίσει την αγορά του.

Ford

Η πλατφόρμα διαθέτει δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου. Με απλές κινήσεις μπορείτε να ενημερώσετε τον Έμπορο Ford για τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σας ο οποίος με τη σειρά του θα εκτιμήσει την αξία του και θα σας ενημερώσει πλήρως. Όταν βρείτε την καλύτερη έκδοση για τα γούστα σας μπορείτε να προγραμματίσετε την παράδοσή του και να μείνετε ενήμεροι για την πορεία της παραγγελίας σας.

Ford

Όσο για το εκπληκτικό Ford Explorer PHEV είναι ένα SUV που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το σύστημα μετάδοσης είναι υβριδικό και αποδίδει 457 ίππους με εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ/ώρα σε 6 δλ). Το αυτοκίνητο έχει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για 48 χιλιόμετρα, ενώ διαθέτει όλα τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως Active Park Assist 2, Adaptive Cruise Control με Stop/Go, λειτουργίες Trail, Slippery και Deep Snow/Sand μέσω του Terrain Management System και Park-out Assist.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Ford και διαμορφώστε το Explorer σας.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!