Η Yadea ηλεκτρίζει την Black Friday (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Yadea ηλεκτρίζει την Black Friday (vid)
Με μια μοναδική προσφορά υποδέχεται η Yadea την περίφημη «Μαύρη Παρασκευή».

H «Black Friday» πλησιάζει και όλοι οι κατασκευαστές προετοιμάζονται προκειμένου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στους πελάτες τους. Η Yadea, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών δίκυκλων στον πλανήτη, αποφάσισε να μας βάλει όλους στην πρίζα, προσφέροντας μια σημαντική έκπτωση στα μοντέλα της.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα 100% ηλεκτρικά scooter της Yadea προσφέρονται με επιπλέον έκπτωση 10%, δίνοντας στον τελικό καταναλωτή τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί μια μοναδική ευκαιρία και να γίνει «ηλεκτροκίνητος», εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό χρόνο και χρήμα.

Yadea

Στην γκάμα της Yadea στην Ελλάδα μπορεί να βρει κανείς ηλεκτρικά scooter της κατηγορίας L1 (μικροκινητηκότητας), της κατηγορίας L3 (για ταχύτητες πάνω από 45 χλμ/ώρα), scooter για επαγγελματική χρήση και ηλεκτρικά πατίνια. Με μια επίσκεψη στον ιστότοπο www.yadea.net.gr ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει μέσα από μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα, καθώς και να ανακαλύψει όλες τις οικονομικές ελαφρύνσεις που συνοδεύουν την αγορά του.

Yadea

Η Yadea επενδύει πολλά στο να εξελίσσει συνεχώς ηλεκτρικά οχήματα που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, σχεδιάζοντας και αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχει εφαρμόσει γραφένιο (υλικό νανοτεχνολογίας) σε μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και δημιούργησε ένα νέο τύπο μπαταριών ηλεκτρικών δικύκλων που προσφέρουν υψηλότερη ένταση, καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και υψηλή διαπερατότητα φωτός.

Γνωρίστε την Yadea.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!