Yadea: Απόβαση στην EICMA με πολλά νέα μοντέλα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Yadea: Απόβαση στην EICMA με πολλά νέα μοντέλα (vid)
H Yadea ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στην Έκθεση EICMA 2022 με νέα ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες.

Την Yadea την γνωρίσαμε φέτος μέσω της Mototrend (Kymco, Voge) η οποία ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας στην Ελλάδα. Τα ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας από την Κίνα έχουν ήδη κάνει πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω τους καθώς διαθέτουν έξυπνες λύσεις, όμορφο σχεδιασμό και αποτελεσματικούς ηλεκτροκινητήρες.

Η Yadea είναι έτοιμη να κάνει μεγάλο... μπαμ στην EICMA 2022 στο Μιλάνο παρουσιάζοντας μια σειρά από νέα μοντέλα. Η γκάμα ξεκινάει από ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα και επεκτείνεται σε ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες. Η πλατφόρμα που αναμένεται να κλέψει την παράσταση είναι η ανανεωμένη Guanneng 3 η οποία θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα γενιά μοντέλων που θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας.

yadea

Η Yadea αναφέρει σχετικά ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί κατά 30% και λειτουργεί σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, κάτι που ανεβάζει και το επίπεδο της αξιοπιστίας της.

Ο Γενικός Διευθυντής της Yadea Ευρώπης, Άσκα Ζένγκ, τόνισε: «Η πρώτη μας επίσκεψη στην EICMA ήταν το 2009 και από τότε η Yadea έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στη μικροκινητηκότητα με διείσδυση σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές. Με βάση αυτό έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει και να εδραιώσουμε το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο».

yadea

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!