Ανανέωση σε όλα τα μέτωπα για το Daytona by Zontes 350 T2 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ανανέωση σε όλα τα μέτωπα για το Daytona by Zontes 350 T2 (vid)
Το δημοφιλές adventure μοντέλο της Daytona by Zontes έρχεται με νέο κινητήρα και ποιοτικά περιφερειακά.

Η παρουσίαση της νέας οικογένειας Daytona by Zontes έφερε στο προσκήνιο μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσικλετών. Η 350 Τ2, ήρθε για να συνεχίσει την παράδοση του επιτυχημένου 310 Τ2 με ακόμα καλύτερο εξοπλισμό, αναβαθμισμένα περιφερειακά και έναν κινητήρα ο οποίος είναι σχεδιασμένος από «λευκό χαρτί».

Βασικό στοιχείο του νέου μοντέλου είναι ο κινητήρας. Το μονοκύλινδρο Euro5 σύνολο των 348 κ.εκ. αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής έχοντας έναν πολύ σύγχρονο ψεκασμό της Bosch. Διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport, ενώ ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος για μεγαλύτερη ασφάλεια στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Εντελώς νέας σχεδίασης είναι και το φιλτροκούτι της 350 Τ2, με αυξημένη χωρητικότητα κατά 30% σε σύγκριση με του 310. Χάρη και στη νέα σύνδεση συμβάλλει σημαντικά στην απόδοση της ροπής στις χαμηλές στροφές, ενώ σημαντικά μειωμένο είναι και το επίπεδο θορύβου.

Zontes

Ακόμα ένας τομέας που η 350 T2 έχει αναβαθμιστεί είναι οι αναρτήσεις και τα φρένα. Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43mm μπροστά, με μεγαλύτερο ποσοστό ακαμψίας και διαφορετικές εσωτερικές ρυθμίσεις, ενώ το αμορτισέρ πίσω, διαμέτρου 50mm, έχει και αυτό μεγαλύτερο έμβολο, νέα settings και χαρακτηριστικά που συναντώνται σε μεγαλύτερες μοτοσικλέτες. Στα φρένα συναντάμε μπροστά μια ακτινική δαγκάνα 4 εμβόλων της J.Juan και δίσκο διαμέτρου 320mm και πίσω έναν δίσκο στα 265mm με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 195 κιλά γεμάτη.

Zontes

Δυνατός είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με σύστημα Keyless GEN 2.5 με αντικλεπτικό σύστημα, δύο θύρες USB QC3, οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας και σύστημα ένδειξης θερμοκρασίας και πίεσης ελαστικών, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ρυθμιζόμενα λεβιέ, LED φωτιστικά σώματα και κρυφό φωτισμό στους διακόπτες. Η νέα Daytona by Zontes 350 T2 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς (πορτοκαλί και μαύρο) στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.965 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης 350 T2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!