Έφτασε στην Ελλάδα η Indian Scout Rogue (vid)

Κώστας Παστρίμας
Έφτασε στην Ελλάδα η Indian Scout Rogue (vid)
Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Indian για το 2022 ήρθε στη χώρα μας να κατακτήσει το κοινό των cruiser μοτοσικλετών.

Η Indian Motorcycles, παρουσιάζει την εξελιγμένη μορφή της Indian Scout: την Scout Rogue. Ιδανικό για όλους εκείνους που θέλουν να βιώσουν την οδηγική εμπειρία ενός αυθεντικού αμερικανικού cruiser, το νέο μοντέλο Scout Rogue είναι έτοιμο να προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στους αναβάτες του.

Σχεδιαστικά το νέο Scout Rogue διαθέτει χαμηλή σέλα με σπορ θέση οδήγησης, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και προσφέροντας σταθερότητα στον αναβάτη. καινούργια και ενισχυμένα είναι τα φτερά, ενώ ο κινητήρας και η εξάτμιση είναι βαμμένο στο total black look. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο αρκετά ψηλά με τους καθρέπτες να βρίσκονται στην άκρη των grip, ενώ ο μεγάλος τροχός των 19 ιντσών προσφέρει χώρο για customizing.

Indian Motorcycles

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 62cu των 1.133 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 97,6Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 238 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 298mm εμπρός και έναν δίσκο 298mm πίσω.

Ο αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle, Άαρον Τζάξ, δήλωσε: «Για πολλούς μοτοσικλετιστές, η ανάβαση σε μια μοτοσικλέτα Indian προσφέρει μια ξεχωριστή αλλά ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Αυτή την αίσθηση έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο το νέο Scout Rogue, που συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά με την ιδανική οδηγική εμπειρία στο έπακρο».

Indian Motorcycles

Η Ελλάδα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια και η Indian δίνει την δυνατότητα σε όλους τους θαυμαστές της μοτοσiκλέτας να γνωρίσουν μέρη που λίγοι μέχρι τώρα έχουν γνωρίσει. Το Scout Rogue έρχεται να συμπληρώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία επιτρέποντας στους αναβάτες να επιτύχουν μεγαλύτερη άνεση από τα πίσω αμορτισέρ, τα οποία πλέον είναι ρυθμιζόμενα. Επιπλέον για μεγαλύτερο έλεγχο του κινητήρα της μηχανής υπάρχει η επιλογή του βοηθητικού στροφόμετρου με shift light, το οποίο υποδεικνύει στον αναβάτη το προτεινόμενο σημείο αλλαγής της ταχύτητας. Για τους λάτρεις των ταξιδιών σε απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας, το Rogue παρέχει άνεση στις διαδρομές μια και είναι εξοπλισμένο με τη σέλα τύπου Rider Comfort Seat. Η Syndicate 2-Up Seat και η Syndicate Solo Seat εξασφαλίζουν άνεση στους επιβάτες ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές. Τις μοτοσικλέτες της Indian μπορείτε να τις βρείτε στο Indian Motorcycle Athens στην Γλυφάδα.

Βίντεο παρουσίασης του Scout Rogue.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!