Daytona Dyneta 50: Η στιλάτη ηλεκτρική επιλογή

Κώστας Παστρίμας
Daytona Dyneta 50: Η στιλάτη ηλεκτρική επιλογή
Το Daytona Dyneta 50 είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή ηλεκτρικής αστικής μικρομετακίνησης.

Η Daytona Best Electric έχει εμπλουτίσει την γκάμα των ηλεκτρικών scooter της με πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα τα οποία εκτός από προσιτά έχουν και πολύ ιδιαίτερη σχεδιαστική ταυτότητα. Ένα από αυτά είναι το νέο Dyneta 50, ένα μικρό ηλεκτρικό scooter το οποίο έχει ως δυνατό σημείο την εμφάνιση και την avant garde αισθητική του.

Το Dyneta 50 έχει μια ρετρό σχεδιαστική γραμμή η οποία θυμίζει παλαιότερα ευρωπαϊκά scooter. Το στιλ δεν λείπει από το συγκεκριμένο δίκυκλο το οποίο ξεχωρίζει από τον κομψό κεντρικό προβολέα που είναι τοποθετημένος μπροστά από το τιμόνι. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας DRL, προσθέτοντας μιας ιδιαίτερης αισθητικής πινελιά στο συνολικό σχεδιασμό του μοντέλου.

Daytona

Το Daytona είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 2.200W και 35Nm ροπής τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Διαθέτει τρεις χαρτογραφήσεις Eco, Sport και Normal για την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τελική ταχύτητα στα 45km/h, ενώ διαθέτει και όπισθεν για ευκολία στις μανούβρες. Η μπαταρία είναι λιθίου 60V-32Ah και χαρίζει αυτονομία 66 χιλιομέτρων ανάλογα με την οδήγηση, ενώ η φόρτιση γίνεται σε περίπου 8 ώρες σε οικιακή πρίζα. το βάρος της μπαταρίας είναι 12 κιλά, ενώ το Scooter ζυγίζει μόλις 71 κιλά.

Daytona

O αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ το επίπεδο πάτωμα με μήκος 300mm και πλάτος 400mm δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά πραγμάτων με μεγάλο όγκο, αλλά και μεγάλη άνεση στον αναβάτη. Αντίστοιχα, έχει μελετηθεί και για το συνεπιβάτη, στον οποίο αναλογεί ένα μεγάλο και ευρύχωρο κομμάτι της σέλας, με τα κομψά αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις μεγάλες χειρολαβές να του προσφέρουν άνεση και εξαιρετική στήριξη. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρύθμιση πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 220mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με διπίστονη δαγκάνα.

Το νέο Daytona Dyneta 50 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 1.865 ευρώ.

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!

Διαβάστε εδώ το περιοδικό gMotion

Τελευταίο τέυχος περιοδικού gMotion

Τεύχος 105