Formula 1: Η ανάλυση του GP Καναδά στο Instagram Post Race Show

Formula 1: Η ανάλυση του GP Καναδά στο Instagram Post Race Show
Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης σχολίασαν όσα συνέβησαν στον αγώνα του Μοντρεάλ.

Ο ένατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 αποτελεί παρελθόν, με το Grand Prix Καναδά να επιφυλάσσει ανατροπές και μάχες μέχρι τον τελευταίο του γύρο.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο σιρκουί Ζιλ Βιλνέβ, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης φιλοξενήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Gazzetta στο Instragram, σε ένα χορταστικό F1 Post Race Show.

Ανέλυσαν το πως ο Μαξ Φερστάπεν έφτασε στην έκτη φετινή του νίκη, γιατί ο Κάρλος Σάινθ δεν μπορούσε να τον περάσει, τις ισορροπίες ανάμεσα σε Red Bull Racing και Scuderia Ferrari αλλά και τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Mercedes-AMG Petronas.

Απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού, με τη συζήτηση να επεκτείνεται στο παρασκήνιο του αγώνα στον Καναδά, τις συζητήσεις της FIA με τις ομάδες σχετικά με την τεχνική οδηγία περί porpoising και τα φαβορί για τον επόμενο αγώνα που διεξάγεται σε δύο εβδομάδες στο Σίλβερστον.

Τέλος, γίνεται αναφορά σε όσα έκανε στο Σπα στο πλαίσιο της Ιταλικής Formula 4 o Τζώρτζης Μαρκογιάννης ενώ αποκαλύπτονται μερικά απ’ όσα θα ανακοινωθούν επίσημα το βράδυ της Δευτέρας, σχετικά με το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις!

Δείτε το F1 Post Race Show, πατώντας play…

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!