Formula 1: Ο Αγουέρο «ψήφισε» Χάμιλτον στο Grand Prix Ισπανίας

Formula 1: Ο Αγουέρο «ψήφισε» Χάμιλτον στο Grand Prix Ισπανίας
Μια συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα για τον Σέρχιο Αγουέρο ολοκληρώθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης, παρακολουθώντας τον αγώνα της F1.

Όπως συνέβη στο Μαϊάμι, έτσι και στο Grand Prix Ισπανίας, αρκετοί αστέρες του αθλητισμού παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της Formula 1 . Ένας από αυτούς ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντίνος, θαυμαστής της Formula 1, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μία φωτογραφία με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον. Οι δυο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, με τον Αγουέρο να έχει ένα μεγάλο χαμόγελο. Μάλιστα συνδύασε το λευκό μπλουζάκι με ένα καπέλο της Mercedes.

Τη φωτογραφία αυτή τη δημοσίευσε στα social media του, με τη Mercedes-ΑΜG F1 να την αναδημοσιεύει με την κατάλληλη περιγραφή.

Η τελευταία εβδομάδα είχε πολύ μεγάλη σημασία για τον Σέρχιο «Κουν» Αγουέρο. Η Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ένα νέο άγαλμα αφιερωμένο στον Αργεντίνο έξω από το Etihad, που έχει γράψει ιστορία με τα «μπλε», ενώ την Κυριακή που μας πέρασε, οι πολίτες κατέκτησαν το τέταρτο πρωτάθλημά τους τα τελευταία πέντε χρόνια, δίνοντάς του επιπλέον χαρά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αγουέρο αποκάλυψε για το πώς έλαβε τέλος η άκρως επιτυχημένη καριέρα του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!