Ο ναργιλές της Porsche

Gazzetta team
Ο ναργιλές της Porsche
Οι πελάτες της Porsche εκστασιάζονται συνήθως από τις ταχύτητες, που αναπτύσουν με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Στο μέλλον όμως θα μπορούν να...φτιαχτούν πιο ορθόδοξα, χρησιμοποιώντας έναν ναργιλέ που σχεδιάστηκε από τους ντιζάινερ της γερμανικής μάρκας!

Οι σχεδιαστές της Porsche απέφυγαν εντελώς την πεπατημένη, απέρριψαν το κλασικό σχήμα του ναργιλέ και δημιούργησαν έναν νέο με ιδιαίτερο στυλ, το οποίο εκφράζει την υψηλή τεχνολογία της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το δημιούργημά τους έχει κατασκευαστεί από γυαλί, ατσάλι και αλουμίνιο, το ύψος του φτάνει τα 55 εκατοστά και ζυγίζει -ούτε λίγο ούτε πολύ- γύρω στα έξι κιλά! Θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην αγορά σε τιμές...Porsche, καθώς κοστολογείται 1.350 ευρώ.

Με τον καινοτόμο ναργιλέ σκοπεύει να προσεγγίσει ευκολότερα η Porsche νέους πελάτες στις αραβικές χώρες, μάλιστα γιαυτόν τον λόγο σχεδιάζουν οι ντιζάινερ της μάρκας με έδρα το Τσουφενχάουζεν ειδικά προϊόντα για συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν λανσαριστεί για παράδειγμα ένα μεταξωτό μαντίλι για τις Ινδίες και ένα σερβίτσιο τσαγιού και σούπας για την Άπω Ανατολή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!