Το πιο δυνατό... κροσέ στην κοινωνία! (gTV)

Το πιο δυνατό... κροσέ στην κοινωνία! (gTV)

bet365

O Bαγγέλης Χατζής, ο... Cobra, o μοναδικός μονόχειρας επαγγελματίας πυγμάχος στον κόσμο μίλησε στο G- Weekend Journal για τα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτεία σε άτομα με οποιαδήποτε μορφή ιδιομορφίας και δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι θα έπαιρνε Ολυμπιακό μετάλλιο αν του δινόταν ποτέ η ευκαιρία!

Mόλις στους πρώτους μήνες της ζωής του η ατυχία του γύρισε την πλάτη. Tου στέρησε το ένα χέρι. Όμως ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει! Να ρίχνει... γροθιές στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή. Να αντιδρά! Φοράει το πιο μεγάλο χαμόγελο που έχει και με όλη τη δύναμη της ψυχής του «φωνάζει» στην πολιτεία, μπας και την ξυπνήσει ώστε να μεριμνήσει για τα άτομα που έχουν οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας και δεν εργάζονται.

Συνεχίζει, όμως, να χαμογελά και «φωνάζει» ξανά στην πολιτεία για το πως επιτρέπει σε κάποιους, που αποκαλούν τα άτομα με αναπηρία «ζώα», να εκφράζονται έτσι δημοσίων και να μένουν ατιμώρητοι.

Το χαμόγελό του δεν το... βγάζει και μέσω του Gazzetta Weekend Journal, ο Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας επαγγελματίας πυγμάχος στον κόσμο δηλώνει πως αν του δινόταν ποτέ η ευκαιρία να συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έφερνε μετάλλιο στην Ελλάδα. Τι να πει κανείς γι αυτό το παλικάρι! Το χαμόγελό του στο κλείσιμο της συνέντευξης αποτελεί ό,τι πιο φωτεινό, ό,τι πιο αισιόδοξο μπορούμε να κρατήσουμε από την παρακάτω συνέντευξη και να πορευτούμε στη ζωή μας έχοντάς την δει αλλιώς.

 

Τελευταία Νέα