10 αθλήματα που πρέπει να μπουν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα!

Βασίλης Τσίγκας
10 αθλήματα που πρέπει να μπουν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα!

bet365

Το G-Weekend Journal έψαξε και βρήκε τα δέκα αθλήματα που θα προκαλέσουν πάταγο στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, στο Ολυμπιακό πρόγραμμα θα ενταχθεί το… σκέιτμπορντ! Ναι, καλά διαβάσατε! Το σκέιτμπορντ είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα και από εδώ και πέρα, έχουμε όλοι πλέον το δικαίωμα να ζητήσουμε όποιο άθλημα θέλουμε για να το δούμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Το G-Weekend Journal ετοίμασε μια λίστα με τα δέκα πιο… διασκεδαστικά! Αμ πώς, δηλαδή; Το σκέιτμπορντ είναι καλύτερο απ’ αυτά;

Η σειρά είναι τυχαία! Πώς να βάλεις σε σειρά αυτά τα έπη;

Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί

Παιχνίδι ψυχολογίας και διαβάσματος του αντιπάλου! Διάφοροι άσχετοι θα πουν ότι είναι παιχνίδι τύχης, αλλά το λένε επειδή δεν ξέρουν! Στα συν ότι μπορεί να το παίξει ο οποιοσδήποτε! Να ανοίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε καινούργιο κοινό δεν θέλει η ΔΟΕ; Ε, εδώ να δεις ενδιαφέρον!

Κυνήγι τυριού

Λοιπόν, αυτό το μαγικό παιχνίδι διεξάγεται εδώ και χρόνια στην Μεγάλη Βρετανία (πού αλλού;) με πολύ κοινό να το παρακολουθεί! Υπάρχει και παγκόσμιο πρωτάθλημα! Όντως! Οι κανόνες είναι απλοί: οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούν από την κορυφή ενός λόφου και κυνηγούν να πιάσουν ένα τυρί που ρολάρει προς το κάτω! Εύκολο, απλό, εντυπωσιακό!

Τάβλι

Εντάξει, εδώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά πράγματα! Το backgammon για τους αγγλομαθείς είναι από τα πιο γνωστά διαδικτυακά παιχνίδια στα διάφορα φόρουμ παιχνιδιών και μεταξύ μας είναι και το εθνικό μας σπορ! Απορώ πώς οι αρμόδιες ελληνικές αρχές δεν έχουν πιέσει να μπει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα! Σίγουρο μετάλλιο!

Ρακέτες

Άλλο ένα άθλημα, στο οποίο θα διαπρέψουμε! Παραλία, ήλιος, μικροσκοπικά μαγιό, τι άλλο θέλουν δηλαδή εκεί στη ΔΟΕ; Funny clue: υπάρχει ελληνική ομοσπονδία ρακέτας! Το ξέρατε; Και μάλιστα υπάγεται κανονικότατα υπό την ελληνική ομοσπονδία αντισφαίρισης! Δεν κάνουμε πλάκα!

Dodgeball

Ή αλλιώς, τα γνωστά μας μήλα! Ακόμα και ταινία έχει γίνει αυτό το ωραιότατο άθλημα, όπου δύο ομάδες είναι χωρισμένες αλά βόλεϊ και πετάνε μπάλες η μία στην άλλη! Φοβερό ενδιαφέρον, μυθικές στιγμές αγωνίας! Από το γκολφ, που θα δούμε φέτος στη Βραζιλία, έχει περισσότερη πλάκα!

Άρση συζύγων

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μία παράλειψη: δεν προάγουν την οικογένεια! Η λύση είναι απλή: βάζουμε την άρση συζύγων στο πρόγραμμα και το λύνουμε το πρόβλημα! Εδώ και αν χρειάζεται φυσική κατάσταση, με τον σύζυγο να κουβαλάει τη σύζυγο (και το ανάποδο μπορεί να γίνει, δεν θα κολλήσουμε εκεί) μέσα από εμπόδια! Ο πρώτος κερδίζει, ο τελευταίος χωρίζει, απλά πράγματα!

Χιονοπόλεμος

Και μία προσθήκη για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντί για σκι, σνόουμπορντ και τα άλλα πράγματα που κάνουν μέσα στο χιόνι, γιατί να μην υπάρχει και ο χιονοπόλεμος; Και ως προς το πόσο μακριά μπορείς να πετάξεις μια χιονόμπαλα και ως προς το ποιος μπορεί να φτιάξει την μεγαλύτερη σε ένα λεπτό και ως προς ό,τι άλλο θέλει ο καθένας! Δεν θα τα βρούμε όλα εμείς…

Bull Riding

Για να εξηγηθούμε, εννοούμε αυτό με τον μηχανικό ταύρο! Πόσο πλάκα θα έχει αυτό σε Ολυμπιακό πρόγραμμα; Με ειδική επιτροπή να βαθμολογεί και την πτώση, σαν τη γυμναστική!

Διελκυνστίδα

Το γελάτε, αλλά αυτό ήταν όντως Ολυμπιακό άθλημα! Από το 1904 μέχρι το 1920! Βέβαια, τότε πυροβολούσαν και ζωντανά περιστέρια και σκαρφάλωναν σε σχοινί (επίσης ολυμπιακό άθλημα), αλλά τι να κάνουμε! Προτείνουμε να το επαναφέρουν! Πόσο λιγότερο ενδιαφέρον θα έχει δηλαδή από το σόφτμπολ;

 

Τελευταία Νέα