Μια γυναίκα όλα τα μπορεί...

Gazzetta team
Μια γυναίκα όλα τα μπορεί...

bet365

To Εuro άρχισε και οι άντρες ξέρουμε τι θα κάνουν. Οι γυναίκες όμως πως αντιμετωπίζουν αυτή την... μυσταγωγία του ποδοσφαίρου; Απαντήσεις δίνουν οι ίδιες μέσω του G-Weekend Journal!

Σε περιόδους Euro ή Μουντιάλ έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά! Για διαζύγια, καυγάδες, απιστίες, αδιαφορία, γυναικοπαρέες, φλερτ και άνδρες που δεν ασχολούνται με την μπάλα και «ψάχνονται»... Ποια είναι μύθοι και ποια πραγματικότητα; Μήπως κάποια στο πέρασμα των χρόνων έχουν... μυθοποιηθεί και δεν είναι ακριβώς έτσι;

Στο Gazzetta Weekend Journal με αφορμή την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής της Γαλλίας είπαμε να το... ψάξουμε λίγο παραπάνω. Πως βιώνει μια γυναίκα όλο αυτό; Καταλληλότερες είναι οι ίδιες για να μας το πουν. Είτε είναι φαν του ποδοσφαίρου, είτε δεν έχουν καν σχέση με την «στρογγυλή θεά» κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια ερώτηση: «Ως γυναίκα όταν ακούς ότι αρχίζει το Euro, ποια είναι η πρώτη σου σκέψη;».

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Οι απαντήσεις είχαν και χιούμορ και ενδιαφέρον και μας έλυσαν και αρκετές απορίες! Διαβάστε τες, πριν αράξετε στον καναπέ για να δείτε τον Ρονάλντο, τον Μίλερ, τον Μοράτα, τον Μπουφόν και τα άλλα παιδιά, αλλά και πριν διαβάσετε και τις αναλύσεις του επιτελείου του gazzetta. Δυστυχώς για τις κυρίες ο Νικοπολίδης λείπει...

ΜΥΡΤΩ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ (Δικηγόρος): Ετοιμάζω τα ποπ κορν και τις μπύρες. Πάρε θέση μωρό μου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΕΝΤΖΙΟΥ (Δημοσιογράφος): Τι ωραία θα έχω την ησυχία μου για λίγο διάστημα! Κατά τ'άλλα γιορτή του ποδοσφαίρου, ωραία ατμόσφαιρα και ενδιαφέροντα ματς. Αν η Ελλάδα ήταν εκεί θα είχα πάρει τη σημαία και θα ήμουν στις κερκίδες...

ΓΙΑΣΕΜΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ (Ραδιοφωνική Παραγωγός, Δημ. Σχέσεις): Θα ήθελα έναν Νικοπολίδη. Να παίζει ένας Νικοπολίδης για να έχω λόγους να στηθώ μπροστά στην τηλεόραση να το δω και εγώ!

ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ (Δημοσιογράφος): Μεγάλες στιγμές έρχονται στο μυαλό! Ζαγοράκης, Δέλλας, Χαριστέας και πάει λέγοντας! Και φυσικά ιεροτελεστία.Μπύρες, πίτσες, σουβλάκια και τσάρκες γιοκ. Τέτοιο θέαμα δεν χάνεται. Όλοι στην τσίτα. Ξεχνάμε την καλή μας ανατροφή και λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Έλληνες είμαστε ρε γαμώτο!

ΦΑΝΗ ΜΕΡΙΑΝΟΥ (Υπεύθυνη καταστήματος αθλητικών ειδών): Νομίζω εχω χρόνια να κλάψω απο χαρά, να ανεβω σε πυροσβεστικό όχημα.. . να "κάψω" την κόρνα απο το μηχανάκι μου και να πανηγυρίζω ως το πρωί... στις γειτονιές, τα μαγαζιά, τα γήπεδα... παντού! Νιώθω τυχερή που ηλικιακά πρόλαβα να το δω live το Euro 2004 ... όπως πρόλαβαν οι μεγαλύτεροι να δουν, κατι ανάλογο στο Eurobasket 1987! Ευχομαι να σταθούν τυχεροί και οι νεότεροι, να το ζήσουν απο οποιοδήποτε τμημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη! Αν περίμενες να πω, ladies οut, αφού τα αγόρια θα είναι μέσα... θα σε στεναχωρήσω! Όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από το 1995 και μετά, από στίβο μέχρι τέννις, τις έχω παρακαλουθήσει! Πέρνα στην επόμενη!

ΦΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Στυλίστρια): Αντροπαρέες με πίτσες και μπύρες. Τα προποτζίδικα γεμάτα. Στοίχημα στο φουλ. Η μεγάλη γιορτή των αντρών! Γυναίκες ξεχάστε την αποτρίχωση...

ΕΙΡΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ (Εκπαιδεύτρια yoga- aerial arts): Εuro 2016; Χμμμ…τι θέλεις να πω γι’αυτό; Η μοναδική φορά που ασχολήθηκα με αυτό το άθλημα εεε…πρωτάθλημα ήθελα να πω, ήταν 12 χρόνια πριν… την εποχή που η Ελλάδα ήταν στα πάνω της…τότε που το σηκώσαμε το «τιμημένο»! Θυμάμαι ότι είχα κατέβει στο κέντρο με τα πόδια και πανηγυρίζαμε! Ωραίες εποχές!!! Τώρα που το σκέφτομαι, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να παν-γυρίσω με τις φίλες μου…

ΣΟΦΙΑ ΑΛΑΤΖΑ (Δημοσιογράφος): Euro σημαίνει θέαμα. H ευχάριστη αγωνία με την αδρεναλίνη στα ύψη, όμως παράλληλα αρχίζει η γκρίνια και τα παράπονα από τις φίλες μου, όταν προτιμώ να μείνω στο σπίτι να δω μπάλα (φέτος με γαλλικό κρασί και brie για να είμαι στο mood), παρά να βγω μαζί τους για κοκτέιλ. Ειδικά αυτή τη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, που μετέχουν ομάδες, τις οποίες δεν έχουμε συνηθίσει. Δυστύχημα που δεν θα βρίσκεται η Ελλάδα μας. Φυσικά και υποστηρίζω την Ισπανία, που μου φαίνεται πως πάει να πάρει το 3ο σερί Euro. Οπότε το σύνθημα είναι ένα: «Κορίτσια ξεχάστε με για 1 μήνα, Vamos España!»

ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Φοιτήτρια): "Αρχίζει το euro" ε; Χα. Τα πράγματα που σκέφτομαι έχουν και θετική και αρνητική πλευρά. Η θετική έχει κόσμο στο σπίτι, πολλές μπύρες, φαγητό. Η αρνητική έχει ένα μήνα ποδόσφαιρο, συζητήσεις παντού και μόνο για τις ομάδες, βρίσιμο σε παίχτες που δεν ξέρω καν και μια τηλεόραση ανοιχτή όλη μέρα στην ΕΡΤ.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ (Διατροφολόγος): Σουβλάκι, Πίτσα, Μπύρα, Delivery, Κοκα κόλα, Σπίτι, Μαγείρεμα, Άντρες, Στοίχημα, Φάσεις στο παιχνίδι, Γκόλ, Πέναλτι, Διαιτητής, Κίτρινη κάρτα, Βρίσιμο, Φάουλ, Κόρνερ, Ημίχρονο, Διαφημίσεις, Τουαλέτα, Γλυκό, Παγωτό, Ύπνος, Φασαρία, Νεύρα, Γέλια, Χαρά, Λύπη, Ενθουσιασμός, Ευκαιρία να βγω με τις φίλες μου, Κινητό, Application, Βαρεμάρα, Ένταση, Γκρίνια, Ραντεβού, Τηλεόραση HD, Τηλεκοντρόλ, Ήχος, Καθαριότητα, Μάζεμα σκουπιδιών.

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ (Bιοχημικός): Παλιότερα δυσανασχετούσα, όταν όμως κατάλαβα ότι είναι μια ανάγκη του, ένας τρόπος να ξεαγχώνεται και να του φεύγει η ένταση, άρχισα να πηγαίνω συχνά μαζί του στο γήπεδο και να βλέπουμε αγώνες πίνοντας μπύρες. Άλλωστε διαπίστωσα ότι μετά γίνεται το καλύτερο σεξ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΝΑ (Βρεφονηπιοκόμος): Αρχίζει η περίοδος που 2μετρες ξανθιές με κοντές φούστες περνάνε μπροστά από τα μάτια σας χωρίς να δίνετε σημασία... κοιτάζοντας αποχαυνωμένοι 12 μαντράχαλους να κυνηγάνε μια μπάλα! Η περίοδος που η κοπέλα σας μπορεί να βγει για ποτό, φαγητό, μαγαζιά, χωρίς να ρωτάτε καν που πάει...και χωρίς τον απίστευτο έλεγχο σας! Και η περίοδος που μικρή μερίδα γυναικών μπορεί να ενδιαφερθεί έστω και να ρωτήσει πως τα πάει η Εθνική, καθώς δεν θα γνωρίζει πως δεν προκρίθηκε, απλά για να πει ότι ρώτησε! Ααα και πίτσα, μπάλα και κρεπάλη αραγμένοι στους καναπέδες σας!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ (Νοσηλεύτρια): Ξεκινάει το Euro ... Τι τέλεια....(ειρωνικό) κάθε μέρα χάνουμε το μπρούσκο για τη μπάλα των αντρών που κάθονταΙ μπροστά από μια οθόνη γκαρίζουν και πανηγυρίζουν βρίζοντας, πίνοντας μπύρες και βλέποντας μαντράχαλους να πέφτουν κ να κυνηγιούνται. Τα πόδια τους πρήζονται τσάμπα και οι φωνητικές χορδές απ τη ένταση παύουν να λειτουργούν.. Και εννοείται πως οι φασαρίες και οι τραμπουκισμοί δεν λείπουν ποτέ...... Αυτό είναι μπάλα!!!!

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΠΟΤΗ (Ιδιωτική Υπάλληλος): Αρχίζει το Euro ε; Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Τάκης Φύσσας να βάζει την ελληνική σημαία στο κεφάλι. Αυτό ήταν, τότε ερωτεύτηκα!

ΧΑΡΑ ΚΩΣΤΑΡΙΔΟΥ (Ανθυποπλοίαρχος) Ευτυχώς που ο φίλος μου δεν ασχολείται με μπάλα!

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ (Πωλήτρια): Καλοκαίρι, παρέα, μπαλκόνι, μπύρες, πίτσες, παγωτά, οφσάιντ, φάουλ, στοίχημα, φωνές, γέλια, απλά Euro.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΨΗΛΙΑΚΟΥ (Ιδιωτική Υπάλληλος): Δεν παίζει η Ελλάδα. Δεν θα δω όσους αγώνες θα ήθελα...

ΛΙΛΑ ΠΑΛΛΗ (Γραμματέας): Ποιο Euro;

ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ (Γυμνάστρια): Εuro ε; Θύμησες μιας άλλης Ελλάδας, μιας Ελλάδας χωρίς κρίση..Αναμνήσεις ημερών όπου αγκαλιασμένοι αγόρια-κορίτσια "στιβαγμένα" σε παπάκια και αυτοκίνητα. Για φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον Λευκό Πύργο με το άγχος πως θα είναι η τελευταία φορά. Αλλά και την ελπίδα να μην είναι! Και όλα αυτά μέσα σ ένα κλίμα τέρμα καλοκαιρινό!

ΒΑΣΩ ΔΕΜΟΥ (Προπονήτρια): Θα δούμε πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο, μεγάλους παίκτες και προπονητές να διεκδικούν το Euro.


 

Τελευταία Νέα