Πίτσες (ή σουβλάκια), μπύρα και μπαλάρα!

Gazzetta team
Πίτσες (ή σουβλάκια), μπύρα και μπαλάρα!

bet365

Είναι από τις φορές που δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαίτερα τι θα βάλεις στην συγκεκριμένη στήλη! Όταν υπάρχει τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, οποιαδήποτε άλλη πρόταση κι αν σου γίνει για το Σαββατόβραδο σε κάνει να βάζεις τα γέλια!

Η πρόταση είναι μία... Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Ατλέτικο-Ρεάλ στην απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή. Μια φορά το χρόνο είναι. Οπότε τα ποτά, τα μπουζούκια, τα club και οι γκόμενες μπορούν να περιμένουν. Η βραδιά περιλαμβάνει σαλόνι ή βεράντα. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Κι από εκεί και πέρα καλή παρέα, πίτσες, σουβλάκια, παγωμένες μπύρες, ξηροκάρπια κι ότι άλλο μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά στα 90 λεπτά του ματς ή και παραπάνω αν χρειαστεί!

Ο τελικός του «Σαν Σίρο» αρχίζει στις 21.45μ.μ και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά και από τον OTE TV που έχει ετοιμάσει και πλούσιο pre game με... κερασάκι την παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και από την ΕΡΤ1.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα