Speedo Mick, με μαγιό στην Έβερτον για σκοπό ιερό!

Speedo Mick, με μαγιό στην Έβερτον για σκοπό ιερό!

bet365

Δοκιμάζει κάθε φορά τις αντοχές του, παγώνει από το κρύο, όμως ξέρει πως ο σκοπός είναι ιερός... Ο Speedo Mick μιλάει στο Gazzetta Weekend Journal για την παρουσία του με μαγιό σε κάθε παιχνίδι της Έβερτον!

Ο Speedo Mick, αλλιώς Michael Cullen, είναι πλέον μια από τις... συνηθισμένες φιγούρες της Πρέμιερ Λιγκ.

Κι ας εμφανίζεται στις εξέδρες όλων των γηπέδων της Αγγλίας, σε κάθε παιχνίδι της Έβερτον, με το ... μαγιό του! Φυσικά, μόνο... τρελός δεν είναι.

Το κάνει για την ευαισθητοποίηση σχετικά με ανθρώπους που έχουν ασθένειες στο τελικό στάδιο, θέλει να ενημερώσει για το Woodlands Hospice Charitable Trust και δήλωσε πως και ο ίδιος του ο πατέρας έχει καρκίνο του ήπατος και προσπαθεί να τον φροντίσει...

Έχοντας ασχοληθεί με το τρίαθλο και δοκιμάζοντας τον εαυτό του με το κολύμπι στην ανοιχτή θάλασσα, σε απόλυτα κρύες θερμοκρασίες, σκέφτηκε πως όπως φορούσε το μαγιό του για το κολύμπι, έτσι θα μπορούσε να το κάνει και για να κεντρίσει το ενδιαφέρον, περνώντας το φιλανθρωπικό μήνυμα που ήθελε.

Μπορεί να πίστευε ότι ίσως δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο, από τη στιγμή που έχει βρεθεί σε παγωμένα νερά, για πολλές ώρες και έχει αποκτήσει την ... οικειότητα με το κρύο.

Και πάλι, όμως, όπως δηλώνει στο Gazzetta Weekend Journal, δεν ... παλεύεται!

«Φίλε, η αλήθεια είναι ότι... παγώνω σαν τρελός, κυρίως στον βαρύ χειμώνα της Αγγλίας. Είναι αρκετά δύσκολο, φίλε, όμως ξέρω ότι πρέπει κάθε φορά ν' αντέξω για 90 λεπτά με το μαγιό μέσα στο κρύο. Μερικές φορές κρυώνω τόσο πολύ που δυσκολεύομαι ακόμα και να παρακολουθήσω προσεκτικά το παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο ματς! Πάντα όμως φροντίζω να έχω δίπλα μου ένα ζεστό ρόφημα για να καταφέρνω κάπως να μετριάζω το κρύο για όσα λεπτά παραμένω με το μαγιό στην εξέδρα»!

Δηλωμένος οπαδός της Έβερτον από τα ... γεννοφάσκια του, ο Speedo Mick δεν είναι δημοφιλής μόνος στον κόσμο των «ζαχαρωτών», αλλά απολαμβάνει τη συμπαράσταση και την αναγνώριση όλων των υπόλοιπων αντίπαλων «στρατοπέδων».

«Όλοι τους είναι φανταστικοί και είναι όμορφο ν' αντιλαμβάνεσαι τη στήριξη των συνανθρώπων σου. Η συμπαράστασή τους και ο τρόπος που θέλουν να στηρίξουν το σκοπό μου, είναι κάτι που με βοηθάει πολύ. Πόσω μάλλον όταν δωρίζουν χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμό. Τότε είναι που καταλαβαίνω ότι πιάνει τόπο η προσπάθεια» αναφέρει ο Michael Cullen.

Μαζί με το κρύο, πάντως, δυσκολεύεται και με τις ... εμφανίσεις της Έβερτον.

Η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί καθόλου καλά για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που είναι τρομερά ασταθής, ενώ, ο Ισπανός τεχνικός έχει βρεθεί πολύ κοντά στην έξοδο και το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι ν' αποχαιρετήσει τον σύλλογο.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι τέτοια που όπως δήλωσε ο Speedo Mick στο Gazzetta Weekend Journal, τον κάνει να ταλαιπωρείται από το κρύο και να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού, αφού απογοητεύεται και «πληγώνεται» από τ' αποτελέσματα.

Παρ' όλα αυτά, στα γκολ, με τους πανηγυρισμούς, φροντίζει να ... ζεσταίνεται!

«Η Έβερτον πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων δεκαετιών και είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις την ομάδα να μην μπορεί να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική. Ειδικά για εμένα που βρίσκομαι στο γήπεδο με το μαγιό και χρειάζομαι μια...ώθηση, μια παραπάνω δύναμη για ν' αντέξω και να μη δυσκολεύομαι τόσο πολύ σκεπτόμενος το κρύο.

Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών, όμως δεν παίζουν καλά οι παίκτες μας... Είναι απογοητευτικό για όποιον είναι οπαδό της Έβερτον να βλέπει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι όταν πετυχαίνουμε γκολ, αυτομάτως αισθάνομαι καλύτερα και νιώθω να παίρνω μια ... ισχυρή δόση από ζεστασιά. Έχω μάθει ν' αγαπάω τη Λέστερ και να τη θεωρώ κομμάτι του εαυτού μου, της ψυχής μου. Υποστηρίζω την ομάδα από τότε που έμαθα να ... μιλάω!» ήταν τα λόγια του στο Gazzetta Weekend Journal.

Πρόσφατα, περπάτησε μέχρι το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ», επί δέκα ημέρες, διανύοντας 321,8 χλμ. με το μαγιό του και συγκέντρωσε 58.000 ευρώ για τον οργανισμό που στηρίζει. Το χάρηκε, πέτυχε το σκοπό του, όμως η Έβερτον δεν του έκανε πάλι του χατίρι, αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ...

 

Τελευταία Νέα