Ο Μπλεκ, ο Μαρκ και τ' άλλα παιδιά!

Ο Μπλεκ, ο Μαρκ και τ' άλλα παιδιά!

Θες να τα πεις από κοντά με τον Μπλεκ; Να συζητήσεις με τον Λοχαγό Μαρκ; Να πολεμήσεις στο πλευρό του Μικρού Ήρωα; Το G-Weekend Journal σου εξηγεί πως θα το κάνεις και πως θα... κερδίσεις όλους τους αγαπημένους σου ήρωες! 

Επιμέλεια:

Θα είναι όλοι τους εκεί... Όχι μόνο οι παραπάνω, αλλά και ο Ζαγκόρ, ο Όμπραξ και όλοι οι άλλοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων! Οι «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ». Πότε; Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 6:00 μ.μ. Που; Στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Ακαδημίας 50), στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων! Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερη και νοσταλγική παρουσίαση.

Οι εκδόσεις Comics & Crosswords Publications θα παρουσιάσουν το, ήδη αγαπημένο στο κοινό, βιβλίο «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ». Μια έκδοση στην οποία για πρώτη φορά με κάθε λεπτομέρεια καταγράφεται ολόκληρο το συγγραφικό κι εκδοτικό έργο από τρεις διακεκριμένους συγγραφείς. Τους κυρίους Γιώργο Βλάχο, Γιώργο Πολ. Παπαδάκη και Νίκο Δημ. Νικολαϊδη - με εικονογράφο τον Κώστα Φραγκιαδάκη.

Εκτός από τους δημιουργούς, για το βιβλίο θα μιλήσουν ο σημειολόγος και ιστορικός τέχνης, Χάρης Καμπουρίδης, ο συγγραφέας Τζίμμυ Κορίνης, ο κριτικός κινηματογράφου στο Αθηνόραμα, Χρήστος Μήτσης, ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης και ο συγγραφέας Λευτέρης Ταρλαντέζος. Συντονίζει ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς. Επιπλέον, θα προβληθεί 40λεπτο ντοκιμαντέρ για τον Στέλιο Ανεμοδουρά (1917 – 2000) και τις δημιουργίες του και θα ακολουθήσει έκθεση αυθεντικών περιοδικών των εκδόσεών του, από τις συλλογές του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης».

Ο Μικρός ΄Ηρωας, ο Μπλεκ, ο Ζαγκόρ, ο Όμπραξ και ο Λοχαγός Μαρκ καλούν όλους τους φίλους τους να δώσουν το παρών!

Παράλληλα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε:

Τα 5 τελευταία τεύχη του Νέου Μπλεκ Νο 24-28

Τα 5 τελευταία τεύχη του Mister No και οι άλλοι Νο 2-6

Τα 5 τελευταία τεύχη του Μικρού Ήρωα Νο 27-31

2 βιβλία οι "ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ”.

Επόμενα Άρθρα

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Το Gazzetta Weekend Journal και το grifos.gr σε... προκαλούν να τεστάρεις τις αθλητικές (και όχι μόνο) γνώσεις σου, μέσα από μια σειρά σταυρόλεξων που πρέπει να λύσεις! 

Τον τίτλο θα πάρει η...

Τον τίτλο θα πάρει η...

Το θαύμα της Λέστερ θα αντέξει ή η έμπειρη Τότεναμ θα της... αρπάξει την κούπα; Η Premier League στα καλύτερά της. Το G-Weekend... διαβάζει τα ματς που απομένουν και βγάζει πρωταθλητή!