Αραβανή: Το... κορίτσι της διπλανής πόρτας!

Αραβανή: Το... κορίτσι της διπλανής πόρτας!

Η Ευαγγελία Αραβανή, δήλωσε πως θα ζούσε με έναν άνθρωπο των 700 ευρώ και φυσικά μας έκανε τέλεια... πάσα για να ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα στο πιο προσιτό κορίτσι της showbiz!

Επιμέλεια:

Το πιο... κοινωνικό θέμα που έχει πιάσει η στήλη ladies του Gazzetta Weekend Journal είναι αυτό που ασχολείται αυτή την εβδομάδα! Όχι, όχι δεν άλλαξε η θεματολογία της στήλης, απλά η Ευαγγελία Αραβανή έθιξε ένα ευαίσθητο θέμα της κοινωνίας μας, αυτό της γενιάς των 700 ευρώ.

Η πανέμορφη Ευαγγελία, λοιπόν, δήλωσε πως θα μπορούσε να ζήσει με έναν σύντροφο των 700 ευρώ και φυσικά μας έκανε πάσα ώστε να δείξουμε τα κάλλη της (που είναι και πολλά) σε όλους τους ενδιαφερόμενους!

Πάμε λοιπόν!

 

Επόμενα Άρθρα

Γοητεύει το νέο Ford Focus!

Γοητεύει το νέο Ford Focus!

Νέα στάνταρ στην κατηγορία του θέτει το Ford Focus, καθώς στον ήδη πλούσιο βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνεται πλέον και το σύστημα Active City Stop. Με πενταετή εγγύηση και εκδόσεις με μηδενικά...

Η επιστροφή που... σάρωσε τα κλικς!

Η επιστροφή που... σάρωσε τα κλικς!

Το κεφάλαιο ΝΒΑ, έκλεισε γρήγορα και χωρίς επιτυχία για τον Κώστα Παπανικολάου, όμως η επιστροφή του στον Ολυμπιακό ήταν από τα «μεγάλα θέματα» της εβδομάδας...