Τα πατατάκια του Μέσι και οι... τρίχες του Αναστό! (pics & vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τα πατατάκια του Μέσι και οι... τρίχες του Αναστό! (pics & vids)

bet365

Από τα... μαλλιά του Κριστιάνο, το αναψυκτικό του Λυμπερόπουλου μέχρι και τον... Πίου! Το Gazzetta Weekend Journal θυμάται διαφημίσεις που μας έκαναν να μην θέλουμε ν' αλλάξουμε κανάλι. Δείτε τις!

Είναι ή ήταν hot ονόματα! Έβγαλαν εκατομμύρια με τα συμβόλαια που έκαναν. Όμως εκμεταλλεύτηκαν την φήμη τους να φουσκώσουν ακόμη περισσότερο τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Πως;

Μέσω των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Άλλωστε οι εταιρίες ψάχνουν κράχτες για τα προϊόντα τους και τι καλύτερο από ένα λαμπρό αστέρι του αθλητισμού που... μπαίνει με κάθε τρόπο σε εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον πλανήτη!

Τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου έχουν και τους πιο πιστούς θαυμαστές που θέλουν να μοιάσουν σε αυτούς. Έτσι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν η... φανέλα αλλάξει χρώμα.

Από μικρά παιδιά που παίζουν μπάλα στο δρόμο και προσπαθούν να μιμηθούν τα... μαγικά που κάνει ο «κάθε Μέσι και ο κάθε Μπέκαμ», μέχρι νέους παίκτες που αντιγράφουν τις κινήσεις τους! Όλα πλέον για το life style γίνονται άλλωστε... Σε αυτή την εποχή ζούμε με τα καλά της και τα άσχημα της!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει άπειρες φορές... trend το νέο του κούρεμα, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με φινέτσα Λόρδου και άψογο στιλ φροντίζει να τραβάει ακόμα και τα βλέμματα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την στρογγυλή θεά.

Οπότε... δεν υπάρχουν πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να γίνουν κεντρικά πρόσωπα σε διαφημιστικές καμπάνιες! Οι Μέσι και Σαμαράς προσπαθούν να μας πείσουν πως κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα, παλιότερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος μας ξεδιψούσε στην παραλία και πόσοι... άλλοι έχουν παραδώσει μαθήματα ξυρίσματος!

Το Gazzetta Weekend Journal θυμάται διαφημίσεις που έχουν παιχτεί άπειρες φορές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με πρωταγωνιστές δημοφιλείς ποδοσφαιριστές.

Aς πιάσουμε πρώτα τα πατατάκια και τη... μεγάλη συνάντηση Λιονέλ Μέσι και Γιώργου Σαμαρά!

Ο Μέσι τριγυρνάει αμέριμνος στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο, μέχρι που γίνεται αντιληπτός στα μάτια των θαυμαστών του. Τα φλας πέφτουν... βροχή, αυτόγραφα και τα πατατάκια γίνονται... καπνός! Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμαράς για να δώσει τη λύση...

Παλιότερο... γκολ στην απόλαυση από τον Μέσι σε διαφήμιση του 2012.

Ο ήλιος καίει, το θερμόμετρο έχει πάει «φωτιά» και τι καλύτερο από ένα παγωμένο αναψυκτικό; Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεδιψάει, μέχρι που περικυκλώνεται από πιτσιρίκια που παίζουν μπάλα στην παραλία και ζητούν αυτόγραφα. Χαρτί, δεν υπάρχει κι η λύση έρχεται από το άδειο μπουκάλι του αναψυκτικού.

Οι Μπέκαμ, Ροναλντίνο, Κάρλος, Τότι πρωταγωνίστησαν στην πιο επική μάχη του Μεσαίωνα με φόντο γνωστό αναψυκτικό! Ιππότες, πολεμιστές, κοντάρια και «μαγικά» με την μπάλα!

Σε μια άλλη εποχή! Οι Μπέκαμ, Κασίγιας και Ριβάλντο για λογαριασμό του ίδιου αναψυκτικού γυρίζουν γουέστερν!

Σε μια... νεότερη εποχή ένας πιτσιρικάς φαν της Γιουβέντους ζητά την φανέλα του Μπέκαμ για να σκουπίσει το κουτάκι από το αναψυκτικό που μοιράστηκε με τον τότε άσο της Μάντσεστερ!

Για την ίδια εταιρία οι Μπέκαμ, Ραούλ, Βερόν, Ρουί Κόστα, Ντάβιντς, Μπουφόν, Πετίτ και Κάρλος τα βάζουν με ομάδα Σούμο!

Kι από τα Junk Food περνάμε στην κατηγορία «ανδρική περιποίηση»! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε διαφήμιση σαμπουάν κατά της πιτυρίδας! Βέβαια, όταν βάζει τα κλάματα στο γήπεδο... τα social media παίρνουν φωτιά με αστεία που πρωταγωνιστεί το μότο άλλης εταιρίας: «Όχι πια δάκρυα»!

Για παρόμοιο προϊόν ο Γιώργος Σαμαράς... σκόραρε κατά της φαγούρας!

O Νεϊμάρ σε πιο... χορευτικό κόνσεπτ παρουσίασε επίσης σαμπουάν στην Ιαπωνία!

Ο Σηφάκης απολαμβάνει το μασάζ από την όμορφη φυσιοθεραπεύτρια στα αποδυτήρια και παρέα με τους Χριστοδουλόπουλο, Μάκο κι Αθανασιάδη μαθαίνουν στους άνδρες... αυτό που θέλουν (δεν τους γνωρίσαμε ξυρισμένους!).

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πριν αφήσει την ενεργό δράση ήξερε πολύ καλά πως να προστατεύει την εστία του! Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ξέρει και τι χρειάζεται για να έχει προστασία και το σπίτι του!

Ο Μέσι... ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κόμπε Μπράιαντ κι αφού προσπάθησαν να κερδίσουν έναν πιτσιρικά με τα κόλπα τους, έκαναν τον γύρο του κόσμου!

Στην πιο... επική διαφήμιση νεαρά παιδιά μετατρέπονται σε αστέρια του Παγκoσμίου ποδοσφαίρου που θέλουν να προβάλουν πως στο ποδόσφαιρο ανήκει σε αυτούς που ρισκάρουν τα πάντα.

Βέβαια, είναι και κάποιες φορές που οι διαφημίσεις δεν έχουν πρωταγωνιστές παίκτες ή προπονητές, αλλά παρομοιάζουν καταστάσεις με την ελληνική πραγματικότητα! Αγαπούλα... πούλα!

Retro bonus: O Nίκος Αναστόπουλος τα έδινε όλα στο γήπεδο, είχε όμως το κρυφό του όπλο ενάντια στον ιδρώτα και μας το παρουσίασε το 1987! Φρέσκος κι άνετος με το... αποσμητικό του σαπούνι!

 

Τελευταία Νέα