Οι... πράσινοι μαθητές θέλουν να αριστεύσουν και στην Τούμπα!

Νίκος Αθανασίου
Οι... πράσινοι μαθητές θέλουν να αριστεύσουν και στην Τούμπα!

bet365

Στα 7 πρώτα τεστ της χρονιάς έγραψαν άριστα! Ήταν διαβασμένοι και σωστά προετοιμασμένοι! Πλέον έφτασε η ώρα για το πιο δύσκολο διαγώνισμα! Την Δευτέρα στην Τούμπα τα «μαθητούδια» του Δώνη αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και το GWJ αναλύει!

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα πρώτα έξι εμπόδια στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με τον σημαντικό πόντο στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς, μία επίδοση που θα τον έφερνε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, αν η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου έκανε πέρυσι το αυτονόητο και απλά φαινόταν συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Ακόμη κι έτσι, ακόμη και με το τεράστιο βάρος του -6, η νεανική αυτή έκδοση του ᾽᾽τριφυλλιού᾽᾽ κατάφερε να αντιδράσει, να σβήσει την ποινή και να δείξει άμεσα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό τις δυνατότητές της, σκορπίζοντας παράλληλα ενθουσιασμό και ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Το ξεκίνημα στην σεζόν ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη και πλέον ήρθε η ώρα για τρία μεγάλα τεστ, ήρθε η ώρα για τα πιο δύσκολα, τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια της σεζόν, απέναντι στους τρεις διεκδικητές του τίτλου.

Η αρχή για τους μπέμπηδες του Δώνη, η πρώτη μεγάλη μάχη θα δοθεί στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Δευτέρας. Αντίπαλος ο πρωτοπόρος ᾽᾽δικέφαλος᾽᾽, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας... σφαλιάρα από την Βιντεότον!

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Η ψυχολογική διαχείριση αυτών των παιχνιδιών και η προετοιμασία πριν την σέντρα αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στον νεανικό Παναθηναϊκό του Δώνη. Κάποιοι από τους παίκτες των ῎πρασίνων᾽᾽ θα παίξουν για πρώτη φορά μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτή της Τούμπας, και ο Έλληνας τεχνικός με την βοήθεια και των πιο έμπειρων, θέλησε να βάλει στο κλίμα και τους πρωτάρηδες της ιστορίας!

Το μήνυμα απλό. Κανένας φόβος, μόνο συγκέντρωση και πάθος που θα φέρουν την ισορροπία από ένα πιθανό δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι λόγω του κόσμου!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Μέχρι στιγμής και παρά το νεαρό του ρόστερ, ο Γιώργος Δώνης παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό που μπαίνει σε κάθε γήπεδο για να κυριαρχήσει και να πάρει την νίκη με το παιχνίδι του. Με την κυκλοφορία της μπάλας, με συνεργασίες, με επιθετικότητα και πρέσινγκ. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό θα θελήσει να κάνει και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλει να κάνει και μέσα στην Τούμπα. Να πατήσει χορτάρι και να παίξει το παιχνίδι του, προσαρμοσμένο φυσικά κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι πάνω στα ατού του αντιπάλου.

Εξάλλου, το σύνολο του Δώνη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και αυτό είναι κάτι που τονίζει συνεχώς ο Έλληνας τεχνικός τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί, επιθυμώντας να μεταφέρει εμπιστοσύνη και να βάλει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον ψυχισμό των ποδοσφαιριστών του. Όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με την δημιουργία ενός πλάνου που θα έχει ως στόχο την νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη!

ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ

Σε αυτό το ματς, ίσως και λίγο περισσότερα από τα μέχρι στιγμής, ο Δώνης περιμένει πολλά από τα βαριά χαρτιά του Παναθηναϊκού. Από ποδοσφαιριστές έμπειρους, από παίκτες που προς το παρόν αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας στην σεζόν.

Ο Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας και το μαρκάρισμα του Πρίγιοβιτς, ο Κουρμπέλης στην μεσαία γραμμή και η σημασία της καλής κυκλοφορίας που θα δώσει ηρεμία και ο Μακέντα στην κορυφή που καλείται να δείξει αποτελεσματικότητα ανάλογη των προηγούμενων ματς, είναι κάποιες από τις σημαντικές παράμετροι για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας.

Και οι τρεις τους, πάντως, έχουν εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια και με την παρουσία τους είναι ικανοί να σπρώξουν και το υπόλοιπο σύνολο προς την επιτυχία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα