O φύλακας - άγγελος της Κατερίνας Στεφανίδη (pics)

O φύλακας - άγγελος της Κατερίνας Στεφανίδη (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal συνάντησε στο Μπέρμιγχαμ τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την Κατερίνα Στεφανίδη και φροντίζει όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, την Αμερικανίδα μάνατζερ της, που μοιάζει να έχει βγει από τα γκέτο του Μπρονξ!

Είναι γεγονός ότι όταν συναντάς για πρώτη φορά τη μάνατζερ της Κατερίνας, δεν σου γεμίζει το μάτι! Μία μεσήλικη Αφροαμερικανίδα που μοιάζει με η διάσημη ηθοποιό Γούπι Γκόλντμπεργκ και την φαντάζεσαι να προέρχεται από τις φτωχογειτονιές του Μπρονξ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ωστόσο η εμφάνιση της Κάρεν Λοκ, πραγματικά σε ξεγελά. Οπως και η ίδια η Κατερίνα Στεφανίδη ομολογεί, είναι αποτελεσματική και μοιάζει με το φύλακα - άγγελο της. Μπορεί με την ίδια ευκολία να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει για ένα θέμα της Κατερίνας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της NIKE αλλά και να μεταφέρει τα κοντάρια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη αντίπαλος της Κατερίνας, η Σάντι Μόρις έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να χάσει πολλές φορές στις μετακινήσεις στα αεροδρόμια, τα κοντάρια της και πάντα προσφεύγει στη βοήθεια της Κάρεν Λοκ.

Το Gazzetta Weekend Journal συνάντησε στο Μπέρμιγχαμ την Αμερικανίδα μάνατζερ και μίλησε μαζί της για την Κατερίνα, την ίδια αλλά και την Ελλάδα.

H Kάρεν Λοκ άρχισε να συνεργάζεται με την Κατερίνα το 2012. «Το 2012 είχα ως αθλητή τον Τόμπι Στίβενσον και ο τότε προπονητής της μου ζήτησε να την αναλάβω. Μου λέει ή θα φτάσει μέχρι τα 4.65 και θα γίνει γιατρός ή θα την βοηθήσεις να φτάσει στην κορυφή. Την είχα δει στο Μπέρκλεϊ όταν ήταν πιο μικρή και είχα εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που έτρεχε με το κοντάρι και της είχα πει ότι είναι εκπληκτική. Αυτά ένα χρόνο πριν την υπογράψω, μετά αρχίσαμε τη συνεργασία και από τότε την έχω σαν κόρη» και όπως προσθέτει πάντα πίστευσε αυτήν; «Αν έχεις νικήσει στο επι κοντώ του κολεγιακού πρωταθλήματος, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Κι από τη στιγμή που το έκανε η Κατερίνα, ήμουν σίγουρη.»

Η συνεργασία τους, όπως λέει η Κάρεν Λοκ είναι άψογη και εξηγεί το γιατί: «Συνήθως έχω δίκιο και το ξέρει (γέλια). Δεν είμαι ο προπονητής της, είμαι η μάνατζερ της. Δεν της λέει πως να πηδάει, άρα δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς. Μιλάμε κάθε μέρα και η συνεργασία είναι άψογη. Είμαστε μία ομάδα και λειτουργούμε έτσι. Ακόμα και στους αγώνες, εγώ δεν έχω άγχος, γιατί έχει ο προπονητής. Εγώ δεν είμαι κόουτς...»

Η Κάρεν Λοκ αποκαλύπτει και τι ξεχωρίζει στον χαρακτήρα της Κατερίνας: «Της αρέσουν οι προκλήσεις. Εχει πάντα ισορροπία μεταξύ της ζωής, του αθλητισμού και του πανεπιστημίου και αυτό το θαυμάζω. Κάποτε μου έλεγε ότι δεν θα πάω σε αγώνες επειδή είχε μαθήματα και το έκανε. Εχουμε ήρεμη συνεργασία. Προέρχεται από καλή οικογένεια και αυτό είναι σημαντικό. Εχει το συνδυασμό, καλή οικογένεια, καλός προπονητής, καλός μάνατζερ...»

Μπορεί να είναι ήρεμη η σχέση τους, αλλά υπήρξε και μία φορά που η Κατερίνα την έκανε να βγει από τα ρούχα της! «Την είδα να κάνει πατινάζ στον πάγο και τρελάθηκα. Ηταν το μοναδικό πράγμα που με τρέλανε. Της φώναξα και της είπα, ποτέ ξανά πατινάζ!»

Η δουλειά της Κάρεν Λοκ είναι να φροντίζει για τα πάντα που αφορούν στην αθλητική δραστηριότητα της Κατερίνας και όχι μόνο. «Φροντίζω να νιώθει άνετα», λέει και συμπληρώνει: «Πρέπει για παράδειγμα να είμαι σίγουρη ότι τα κοντάρια θα φτάσουν στον προορισμό της. Πάω παντού όπου πάει η Κατερίνα και φροντίζω να είναι όλα καλά. Μάλιστα τις περισσότερες φορές φτάνω μία μέρα νωρίτερα, ώστε εάν συμβεί κάτι στο ταξίδι της, να είμαι εκεί για να δώσω λύση στο πρόβλημα της...»

Κλείνοντας μας λέει τα καλύτερα για την Ελλάδα: «Εχω πάει στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο, μου άρεσαν και τα δύο. Μου αρέσει και το ελληνικό φαγητό, μακάρι να ήμασταν στην Ελλάδα τώρα...»

 

Τελευταία Νέα